Kızlar hepinizin öncelikle anneler günü kutlu olsun 💐 bilenleriniz vardır belki beni 🥰1 buçuk senelik evliyim. 2 kez kimyasal gebelik geçirdim 1 kez klomen tedavisi gördüm olumsuz sonuçlandı. Ama içimde anne olma isteği arzusu çok fazlaydı. Diyete başladım, tsh değerlerimi düzene koymaya çalıştım , spora başladım. Meryem suresini her gün dinledim kendim için ve isteyen herkes için bolca dua ettim. Rabbim hayırlısını sağlıklısını en hayırlı zamanda ver dedim ben işimi sana bıraktım benim için hayırlısını sen bilirsin dedim. Nisanın 13 ünde hamile olduğumu öğrendim tabi stresli bir süreç başladı korkular endişeler. Velhasıl çok şükür bebeğimin kalp atışını duydum geçen hafta 🤲🏻 Rabbim kimsenin kucağını boş boynunu bükük bırakmasın inşallah 🤲🏻 Ovuluasyon testi almıştım kullanmak nasip olmadı içinizden 2 kişiye hediye göndermek istiyorum (kargo ücretini ödeyeceksiniz sadece ) birinde 25 adet ovuluasyon testi diğerinde 24 ovuluasyon+ 1 gebelik testi mevcut. İhtiyacı olan arkadaşlarım yazarsa sevinirim 😊 bir Gebenin Günlüğünden almıştım bana sadece gebelik testlerini birde 1-2 tane ovuluasyon testini kullanmak nasip oldu , inşallah sizede uğur getirsin 🌸💐