Hamileligimin başından 34. Haftaya kadar her sey normaldi.34.haftada kontrole gittiğimde doktor karin çevresinin 2 hafta geriden geldigini ayrıca beyin sıvısının 11.6 olduğunu korpuz kallezyum agenizisi olabileceğini ancak bunun sadece makina olduğunu yanılabileceginı daha önceki kontrollerde testlerde boyle bir sey olmadığını ama takip edeceğini söyledi.Neyse git gel haftalık takibe aldı bebisim kilo almıyordu doğuma kadar 2500 olsun diye uğraştık.38.haftadan itibaren suyunun azaldığını kontrolleri 3 4 gunde bir yapmamiz gerektiğini benimde bebeğin hareketlerini takip etmemi söyledi.Tabi bende stres başladı 34. Haftadan beri bebek hareket etmedikçe panik oldum.Son kontrolde nstside kötü çıkınca doktor artık doğumu başlatalım normal yollarla dedi.bende tamam suni sancimi vereceksiniz dedim hayır farklı yöntemler var 39+1de gel gece 10 yatisini yapalim dedi kabul ettim.beni tum gece nstye bağladilar gece saat 3 te kendi sancılarim başladı.sabah 6da yanağıma bir tane minik ilaç koydular sancılarımı artirmak için 2 cm açıklık varmış o sırada nişanım geldi.11.30a kadar ağrı çektim doktor geldi açıklıga baktı 7 cm olmuştu suyu patlatalım dedi. Tam o sırada benim yaramaz kızım amniyon sıvısına dışkısını yapmış doktor dedi artık riske atmayalım bebekte küçük acil sezeryana alalım.Tabi ben şok😲😲😲apar topar beni ameliyathaneye götürdüler ne ağrı ne sızı hic bir sey kalmadı 15 dk icinde kızıma kavuştum sapsarı pamuk gibiydi🤗o gitmis babasinin anneannesinin yanina beni toparladilar odaya çıktığımda kızım baş ucumda yatıyordu🤗🤗😍😍😍sezeryan korkulacak bir sey degilmis 6 saat bacaklarinizi hissetmediginizi varsayarsak😅3 saat bir sey yeme dediler saat 10 da ayaga kaldırdılar en çok korktugum kisim oydu ama cok şükür oyle degilmis🤗o kadar sancı çekmem yanıma cabası kaldı ancak o kadar sıkıntıya rağmen kızım sağlıkli ve yanımda çok şükür🤗🤗🤗Rabbim isteyen herkesi bebisıne kavuştursun dunyanın en guzel seyiymis bakmalara doyamıyoruz🤗🤗🤗