Sweetie Tuğba hanıma giden var mı artık hangi doktora gitsem olumsuz bir şey duyuyorum ve netleştirmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir
Nur5495 Aaygul aaa memnun kalmadınız mı merak ettim bende ona randevu almıştım neden kalmadınız acaba
Nur5495 Sweetie ben bu gidişle bide Reyhan hanımı deneyeceğim sanırım Tuba hanımdan da kalmayan varmış. Ay gerçekten kime gidicez bilemiyorum siz hangi doktordaydınız
Sweetie Nur5495 İlknur hanıma gitmiştim değiştirdim Aslıhan hanımdayım aslında memnun kaldım ama burdan birisi olumsuz bir şey yazmıştı bilemiyorum en iyisi kendi içimize sinen sanırım
Sweetie anilece bende Reyhan hanıma randevumu aldım bayramdan sonra gitcem artık çok iyi diyorlar inşallah memnun kalırım
Aaygul Detaylı yi Şenol şafakta yapacagim Özel muayenehane memnunum Tuğba ya 1kere gittim 2 dk bakmadı bile gönderdi ilgi sıfır
Sweetie Zeyyaleyyy olumsuz şeyler duydum hakkında içime sinmedi ama artık adatıpta Reyhan hanıma gitcem randevu aldım çok tavsiye ettiler adatıp daha iyi zaten keşke baştan gitseydim