bynbebek_8 Hanımlar merhaba. 1 Mayısta özele gitmiştim doktorum bana Gynoferon, Coledan D3, Magosit, Calcimax D3 ilaçlarını verdi. Bu ilaçları kullanıp memnun kalan yada kalmayan hanımlar var mı? 18.haftalarınız civarında sizler hangi ilaçları kullanmıştınız?
CgdmZtrk bynbebek_8 coledan D3 kullanmana gerek yok çünkü calcımax D3 ün içinde d vitamini var. Bende hepsini kullanıyorum. MAGOSİT ve calcımaxı sakın aksatma. İlerde ağrıların olacak onlara ön hazırlık. Gyneferon da kan ilacı zaten. Bazılarına mide ağrısı bulantısı krambı gibi yan etkiler yapıyor. Bakarsın olmazsa değiştirirsin
mikican bynbebek_8 12.haftamdan beri gynoferon demir ilacını kullanıyorum 20.haftamdayım ve doğuma kadar devam etcez dedi doktorum. Nefret ediyorum o ilaçtan. Bi de bende mide bulantısı ishal kabızlık bi şey yapmadığı halde sevmiyorum bazılarına böyle yan etkileri oluyormuş. Dışkı renginden ve kokusundan nefret ettim. İlacı sabah içip 1 saat aç beklemek de cabası 🤦🏼♀️
bynbebek_8 bynbebek_8 Gynoferon olan ilacı aç yada yok bile içsem diğer gün sabah uyandığımda ağzımda demir tadı oluyor acaba diğer ilaçlarla içmem iyi olmuyor mu diye diğer hamilelere de sormak istedim
CgdmZtrk mikican ben 33 haftalığım bıraktım ve rahatladım. Dünya varmış dedim ya. Kahvaltıdan 2 saat önce iç. Süt ve süt ürünleri kahvaltıdan sonra 2 saate kadar tüketme. Daha içmicem. Yeter bu kadar kan.
Eddaliko bynbebek_8 evet canım etrafımdaki herkes kullanıyo vitamindir demir ilacıdır istiyorum ilaç odaklı gitmeyelim diyo anlamadım valla iyi mi kötü mü😏🤷🏼♀️
Imfromlastnight Bana da bu kadar ilaç vermedi. Sadece decavit bir de gynoferon onları bile bir gün ondan bir gün ondan dedi :/ o kadar ilaç ne için :/
Gizemito bynbebek_8 Gynoferon a yeni başladım sayılır çok kötü bir ilaç bence 😌 Bende bulantı da yaptı ishal de yaptı devam ederse değiştirmek isteyeceğim. Sabahları kahvaltı öncesi alıyorum aç karnına ama kötü bir ilaç bence. 😟