Edossh Merhaba birsey soracaktım 21+5haftalık hamileyim ve bu ay ki kontrolumde suyum biraz fazla cıktı ve doktorum seker ölçümü istedi benden kendım makıneyle ölçtüğüm zaman bazı günler ya yuksrk ya düşük ya sınır da bu durumda olup duzelen var mı
gulbahar88 Edossh benim diyetle düzelmedi 5 gün hastanede yattım ve insuline başlandı. Şimdi daha düzgün
Merdgn Edossh 27. Haftadayım bende de çıktı 1 haftadır diyet yapıyorum bugün biraz dayanamayıp tatlı bişi yedim hemen çarpıntım oluyor. Önce diyet veriyor canım çıksa bile endişelenme. Benim alt ast de çok yüksekti ilaçla düştü şimdi de çok düşmüş. O bitti şeker başladı 🤷🏻♀️ Geçecek inşallah sağlıkla gelir bebişler 💖
Edossh gulbahar88 kaç aylıksınız simdi kan verdim inşallah 150 üzerinde çıkmaz da gerek kalmaz cok korkuyorum 😞
drn5410 gulbahar88 tokluk şekeriniz normal çıkmış mıydı, bende şimdi kan verdim tokluk şekerim normaldi ama gene de istedi
gulbahar88 Edossh 35+5 haftalık hamileyim. Korkmayın çıkarsa bile önce diyet veriliyor belki diyetle geçer. Bol bol su içmek ve yemeklerden sonra yürüyüş yapmak lazım.
gulbahar88 drn5410 acligimda yüksek toklugumda yüksekti. Yüklemeden sonra şekerim 230 çıkmıştı çok çok fazla cıktı.
drn5410 Blackpink biz özelde yaptırıyoruz şimdi 180 küsür verdik şeker yüklemesi ve idrar tahlili dahil ama
Edossh gulbahar88 ya ben saglık ocagında verdim bugun eve bir geldim sekerim 41 e dustu birden bire cok dengesizim su seker konusunda ıkı gündür iyi ama simdi düşüş yasıyorum siz yine baya yol atlatmıssınız ben daha cok erken 🤦🏻♀️
gulbahar88 Edossh düşmesi de iyi değil. Benim insulinden dolayı bazen aclik 66ya falan düşüyor elim ayağım titriyor. 70 in altı olmaması lazım açlığın. Inşallah hep beraber tez zamanda atlatiriz
mlkpkrr Benm açlık şekeri 105 çıktı doktor birdaha kan vermemi ve akşam 9dan sonea birşey yemememi istedi. Biraz fazla gbi dye şüphelendi. Benm insülin direncim var bide
Edossh gulbahar88 kanda sekerm 95 cıktı ama kolesterol falan yuksek cıktı 🤦🏻♀️ Yarın bana dahiliye gözüktü
drn5410 Betim yok bana yapılan açlık bakıldı sonra kahvaltı yap 1 saat sonra gel dediler normal kahvaltı yapıp 1 saat sonraki şeker idi
gulbahar88 Edossh açlık sınır 95 tokluk 145 i geçmemesi gerekiyor. Inşallah sıkıntı çıkmaz. Sağlıkla bitiririz bugünleri insallah
Edossh Cok sukur kızlar doktorum ile yazıstım kolestrol hamilelerde yükselmesi normalmiş sekeri me tekrar kandan bir iki defa daha baktırcam inşallah hersey guzel olacak 🤲🤲🤲