Acaba birgün bende doğum hikayemi yazarmıyım diye düşünürken banada nasip oldu şükür 🤲 Çok şükür güzel bir hamilelik geçirdim 34. Haftama geldiğimde bel ve sırt ağrılarım başlamıştı başından beri hep sezeryan düşünüyordum. 36+0 günlükken kontrole geldik ve muayene oldum normal doğum yapma olasılığının %30 olduğunu söyledi doktorum bende o zaman sezeryan için gün vermesini istedim ve 22 mayısa günümüzü aldık. Eve geldiğimde kasık ağrım vardı hatta gece hiç uyumadım desem yeridir sabah 7:30 gibi esimin alarmı ile uyandım o hazırlanıyor ben yataktan onunla muhabbet ediyorduk birden karnıma normal bir bagrsak ağrısı diye adlandırabileceğimiz bir ağrı girdi bende ne olur ne olmaz eşim evdeyken lavobaya gideyim diye kalktım lavobaya gittim bitmek bilmeyen bir su gelmeye başladı elim ayağım nasil titriyor eşime çağırdım hemen suyum geldi diye oda yok daha günümüz var diyor bana 😃 hemen doktorumu aradım oda doğum başlamış hazırlıklı hastaneye gelin yatışını yapalım dedi. Çantam herseyimiz hazırdı giyindik hemen hastaneye geçtik yatısım yapıldı yarım saat içinde kontrollerim yapıldı ve doğuma alındım spinal sezeryan ile doğum yaptım minigimi yanıma getirdikleri o an dünyanın en güzel anıydı. 2800gr 46cm boyunda minik prensesim gelmisti dünyaya. İlk ayağa kalktığımda biraz kötü oldum evet ama yurumeyi bırakmadım bol su içtim hiç basım agrimadı çok şükür şuan her işimi yapabiliyorum. Şimdi yanımda minik prensesim uyuyor rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah güzel günlerde kavuşun evlatlariniza 🌹😍