Yarun 2020annesi önce ultrasonda baktı doğum pozisyonunda dedi sonra çatı muayenesi yaptı normal doğum yapabilirsin dedi kanala yerleşmeden bakmıyormuş çatı muayenesini
2020annesi Yarun cuma gunu olmaz artik bana bekle dur🤦🏼♀️ insallah acilmam vardir normal dogum istiyorum ama hangisi hayirliysa o olsun
Handann Meryyaras ederim tabi vala bende korkuyorum nasıl olcak diye biran evvel sağ salim kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻
Sun feamtrmea çok canın yanıyomu suni sancıda nasıl yapıyolar işe yarıyomu çok merak ediyorum banada salı gününe gün verdi de suni sancıyla bailatcak
2020annesi Handann rabbim kolaylikla dogurmayi nasip etsin saglikla sihhatle alirsiniz insallah yavrunuzu kucaginiza 😍
Merveaygun Handann hayırlı doğumlarınız olsun insallah bende senin gibiyim su gelmedi nisan yok sadece 1 cm açıklık var suni sanci ile çarşamba günü baslatilcak doğum 🙄
Handann Merveaygun sağ salim doğuralım inşallah sabaha karşı 6 da çağırdı doktor beni güne yaycam sancıyı kendi sancınmış gibi hissetceksin dedi içim biraz rahatladı en azından rahim yumuşamamız var açıklığımız var onlar yardımcı olur inşallah iyi düşünelim🙏🏻
Merveaygun Handann inşallah canım benim düşlerim seninle 🤗 sende bizim için dua et Rabbim yavrularımızı sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
feamtrmea [bilinmeyen] benim biraz zor geçmişti hiç açılmam olmadan sancı vermişlerdi zor bi doğum geçirmiştim ama herkesin öyle olmuyo tabi bi iki saatte de çıkan var suni sancıyla
feamtrmea [bilinmeyen] benim biraz zor geçmişti hiç açılmam olmadan sancı vermişlerdi zor bi doğum geçirmiştim ama herkesin öyle olmuyo tabi bi iki saatte de çıkan var suni sancıyla