Asel12 Arkadaşlar tansyonm yüksek çıkıyor diye bebeği erken alabiliriz dedi doktor 35+3 doğum yapan oldu mu bebeğiniz kuveze alındı mi?
sryvzozgn Asel12 canım 36+1 haftalık doğum yaptım daha 3 gün oldu çok şükür kuveze girmedi bebegim inşallah seninde girmez olumlu düşün dualarım seninle 🌹
Leylacicek Asel12 merhaba canim korkma hic bisey olmaz kuzenim 32 haftalik dogum yapti 1 saat kuvezde kaldi sadece eger bebegin cigerleri tam gelistiyse hic kuveze koymuyolar Allah yardimcin olsun saglicakla kucagina almak nasip olsun insallah
Leylacicek Asel12 kiloyla pek alakasi yok ciğeri gelissin yeter 2 kg dogsa bile bise oomaz bende erken dogum yapabilirim heran o yuzden cok araştırdım doktorlar anlatti
Cansum24 Asel12 benim de en yüksek 14/9 çıkıyor tabi ara ara tsh değerim den 4.02 idrar da protein kaçağı yok ama tansiyon ilacı başlayalım dedi o yüzden sordum
Haticebasyol43 Asel12 bol bol kasar ye kasarin kilo aldirdigini duydum ve yiyorum 34 haftada 2600 mus bebek
perihankrkya sryvzozgn sabah kahvaltısında mi.yiyorsun cnm ve ne kadar dilim yiyorsun bende yiyorum da ne kadar dilim yediğini merak ettim belki bende dilimleri çoğalırım
Ayyucebanu Asel12 benim ablam da gebelik tansiyonu vardı hep 15-16 oluyodu tansiyonu 35. Haftasında kontrolü vardı gittik tansiyonun çok yüksek diye doğuma aldılar bebekte hiç küveze girmedi olumlu düşün stres yapma canım herşey gönlünce olsun 💕
Beyzaharun Asel12 bebeğin kilosuna bağlı cnm , arkadasım da 35. Haftasında doğum yapmıştı , bebek zayıf doğduğu için 2500kg civarıydı ,küvöze alındı ama 1 haftada çıktı