Beyzaslannn Merhaba hanımlar medipol mega hastanesine giden var mı memnun musunuz ? Avrupa yakasında gidebileceğim önerebileceğiniz doktor var mı acaba buraya yeni geldim bi yer bilmiyorum🤭
MinnakLiva Beyzaslannn Bir tanıdığımız orada doğurdu çok memnun kalmış bende orada yapacaktım pandemi olunca gitmedim ama doğum olarak memnun insanlar
5858g Beyzaslannn bende Duygu Işıl Gencer e gidiyorum çok memnunum ilk hamileliğimde de ona gitmiştim 😊
Beyzaslannn Teşekkür ederim kızlar peki hastahanenin hizmetinden memnun musunuz biraz pahalı değil mi değer mi?
Esra_3929 Evet pahalı bir hastane ama doktorlar yada asistanlar hemşireler çok güzel ilgileniyorlar ben orda dogum yapmadım çok pişmanım keşke orda dogum yapsaydım 22nisan da dogum yaptım 26 nisanda oglumu medipole götürdüm ve hemen yogun bakıma aldılar 15 gündür oglum orda yatıyor ama o kadar ilgililerki anlatamam kesinlikle tavsiye ederim..
Kkubracntl Medipol mega icin orda takip eden dr un degil o gun hangi dr nobetci ise o doğum yaptiriyormus dogru mu acaba
Lazanne Kkubracntl her hastanede bu böyledir doktorun orda yoksa gece veya haftasonuna denk gelrse doğum ek ücret verip kendi doktorunu getirtiyosnz
Beyzaslannn 5858g bende 3 kere duygu hanıma gittim heralde geri kalan zamanımda da onunla görüseceğim çok tatlı bi hanım 🥰
Beyzaslannn 5858g ilk hamileliğim oldupu için biraz tedirginim acaba baska doktorlarla da görüssemmi diye
Busesrmz Beyzaslannn bende normalde başka hastaneye gidiyordum doktorum bana sakat dedi 28. Haftamdaydım Medipole yönlendirdi Ahmet Tayyar isimli doçent doktora gittim ve normalde randevulu çalışıyorlarmış beni araya aldı hmeen öyle bi ilgilendi ki orada devam edicez bebişimizin herşeyine bakı Allaha şükürler olsun ki sakatlık felan yokmuş 🥰 Yani biraz pahalı muayneye 350 verdik ama bebişimizden daha önemli değil iyiki o hastanede doğurmicam medipoldekiler ilgililer cidden ♥️
5858g [bilinmeyen] ya siz sordunuzmu doğuma gece de olsa geliyomuymus ben geliyo diye biliyorum ama sormayı unuttum gittiğimde
5858g [bilinmeyen] ya siz sordunuzmu doğuma gece de olsa geliyomuymus ben geliyo diye biliyorum ama sormayı unuttum gittiğimde [bilinmeyen] yani siz bilirsiniz ama ilgili işini iyi bilen doktor kendisi
Beyzaslannn 5858g bir arkadasımın tavsiyesi üzerine gittim bende büyük ihtimalle onunla devam edeceğim