derinozkaya kızlar selam 24+2 deyim iki gündür yürüyorum kasıklarıma agrı giriyor vajinamın kemikleri sızlıyor tekmelerinide orda hissediyorum cokmu aşağıda duruyor kızım bu ağrılar agırlastı diyemi rahim genisledi diyemi sizde nasıl
Unsalin_Annesi derinozkaya vajina kemiği kısmı benimde ağrıyor canım hemde 5 haftadır falan belki daha önce çatı ağrısı diyorlar galiba buna ilk başlarda hafifdi bu haftalar biraz daha arttı artık bebek büyüdüğü içinmi rahim büyüdüğü için mi bilemiyorum ben oğlumun hareketlerini sürekli karnımın alt kısmında hissediyorum üstte çok nadir denk geldim
Rmysa11 derinozkaya bende 24+3 canım bende de aynı pörç kemiği dedikleri yerle kasıklarım ağrı oluyor üç gündür falan benimde randevum 26 haftalıkken inşallah bişey olmaz doktor çok şiddetli olmadıkça rahmin büyüyor ağrıların olabilir demişti bana uzan dinlenince geçmeyen ağrın olursa dayanamazsan haber et dedi bana
hfg derinozkaya 23+5im bende de aynı durumlar var hatta başkasında da vajina kemiklerinde ağrı olduğunu öğrenmeme sevindim bi bende mi var kötüye işaret mi diyodum🙈 rahim büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım
Wonderanne derinozkaya benim kızda hep aşağıda ve ağrı yapıyor bir iki haftadır 29 olduk cuma komtrol var doktora soracağım
ZeyNurrr Merhaba bende 20 haftalık gebeyim benimde kasıklar da ağrım oluyo vajina ya baskı yapıyor doktora sordum düşük tehlikesi yani erken doğumu tetikler dikkatli olman lazım dedi ilaç verdi
derinozkaya ZeyNurrr allah korusun canım bende yeni oldu haftaya cuma gidecegim insallah bir sorun olmaz
derinozkaya Rmysa11 insalllah birsey olmaz canım benim sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımızaa 🤲🏻❤️
seymaklc Aynısı dünden beri bende de var 24 +3oldk kasık bölgeme aniden ağrı giriyo kısa süreli oluyo ama yinede aklım takıldı umarım hepimizinki geçici bişeydr bi sağlk sorunu çıkmaz
Birhemsire_anne derinozkaya Ya benimde yaklaşık 3 gündür falan sanki vajinam ağırıyor yani eti değile kemikler sızlıyor gibi bende korktum acaba çatı ağrısımı diye bilemedm 22.haftamdayım bende 😟 şuan strese girdim yani bildigin bikini bölgesi komple ağırıyor
Unsalin_Annesi Birhemsire_anne aynen genelde çatı ağrısı diyolar ama bilemiyorum bende çatı ağrısı diyemi geçiyor benimde o kemiklerim ağrısı aynı şekilde genelde 30 dan sonraki haftalarda oluyormuş ama bu haftalardada oluyor bünyeyle alakalı erken başlamış bizim galiba bende anlamadım