Kızlar öncelikle bu kadar erken doğum hikayemi yazacağımı bilmezdim ama nasip neyse 33, haftalıkken bebeğin ters olduğunu öğrendim ilk doğumum normal olduğu icin döner diye düşündüm neyse iki hafta da gerilik varmış bebeğin hareketlerini az hissedince bu sefer başka doktora mı gitsem diye düşündüm bı uzmana randevu aldım ve hersye o gün başladı doktor bebek geride suyu azalmis ve migdesini göremiyorum dedi ben o an yıkıldım detaylı ultrason yapılmıştı herşey normaldi neyse doktor o gün perinatalogi ye yolladı tekrar bakıldı o da göremedi doktro üç gün sonra gel suyuna bakucaz dedi ben zaten migdesini sokundayim birde erken alma ihtimali çıktı zaten gerilik var kokrtum iyice üç gün zor da olsa geçti tabi ben çantamı fln hazirladm her ihtimale karşı gittik hastaneye su iyice bitmsi rahim duvara yapışmış hemen bugün alicaz kızım dedi ben şok hala.migdeyj gormeiyorum doğumda çocuk cerrahlair olucak korkma mudale ederiz dedu geldi seseryan vakti hazirlalidsr beni girdim belden uyusturdular ödem olduğu icjn biraz zor girdi iğne ilk girişte olsa acimazdi neyse bebeğimin sesini duydum minicik küçücük ya 2200gram dogdu oğlum hemen küvese aldialr beni odama ağrılar fena tek düşündüm migdesi ya ameliyat olursa nasıl kaldirvak fln doktorlar bir gün boyunca bişey var ama ne çözemiyoruz dedi migdesi var gibide yok gibide ultrasonda da goremejdk dedi ben mafoldum tabi neyse ikinci gün taburcu olucaktm oğlumun ilacala film çekmişler şükür görünmüş mutluluktan ağladım sonra oğlum u gördüm minicik agladm ciktm sıimdj evdeyim daha az önce gidio gördüm minicik yavrum süt sağıp götürüyorum bakalım ne zaman cikicaz dua edin teyzeleri ogluma kavuşalim minik olduğu için orda su an