Birhemsire_anne Esenler medipolde detaylıya giren varmı arkadaşlar? yardmcı okursanız sevinirm bende giricem de perşembe günü doktorumdan randevu aldım ben seni yönlendircem dedi ama doktora tekrar muayane ücreti veriliyormu detaylı usg fiyatı nedir bide ?
Hcrn98 Birhemsire_anne önceden muayeneye gittiğiniz için dokuz günü doldurmadığı sürece ek bi muayene ücreti almıyolar sadece detaylıyı yapıp doktora veriyosunuz sonucu ama dokuz günü geçtiyse muayene günü o zmn veriliyo tekrar
efsunksk [bilinmeyen] bende Tuğba hanıma gidiyorum 😊 randevu almıştım 19’una acaba bi sorun oluyor mu sokağa çıkma yasağı var ya
Hcrn98 efsunksk yok cnm bi sorun olmuyo yasak varken bile gelebilirsin demişti bende ondördünde gidicem bakalım ama yasak engel olmuyo 🤗
Birhemsire_anne [bilinmeyen] gerçekten öyle maşallah sizede 😍 çok az kalmış ben daha 22 haftalık🙈🤦🏻♀️
Hcrn98 Birhemsire_anne hiç sorma yaa ben bu son haftaların böle geçeceğini bilseydim önceden bi pratik fln yapardım 😂 çok zor son haftalar ağırlaşma ağrılar her bi ağrıda pimpiriklenme çok vahiç durumdayım 😂 elimden gelse ultrason cihazıyla yatıp kalkarım yada hastaneden çıkmam işte dayanıyorum bide ilk gebelik annemlerde uzakta kendi başıma çabalıyorum 😅😂