12454 Kızlar bu ay ovulasyon yaptım ilk defa yumurtlama günüme kadar da birgün bekleyerek ilişkimiz oldu yumurtlama gördüğüm hergün de bugünler kesin sonuç mu gebelik işin tabi rabbimin takdiri ama yumurtlama dönemi %80 daha fazla kesin sonuç gibi okudum
Flz-kuku 12454 Bencede kesin değil diye biliyorum yumurtlama olabilir ama sağlıkmı oda var mesela bende yumurtlama günlerimi takip ederdim ama yumurtam sağlıklı değildi 8 ay sonra doktor kontrolunde gebe kalabildim
Deletedmom191 12454 ben öyle hamile kalıyorum takip edip 3.gebelik bu bunuda ovulasymla takip ettim denedik tuttu bugün kalbini dinledik şükür digerlernn kalbi durmuştu 🤲
mlsmrtgl 12454 kesin degil canım . Yumurtlama günlerinde sadece gebe kalma şansı yüksek bu kesin olacağı anlamına gelmiyor .
12454 Tugce1803 YouTube birkaç video izledim genellikle doktorlar yumurtlama günlerinin kesin sonuç olabileceği yazıyordu aklıma takıldı
Tugce1803 12454 Ben aylarca yumurtlama günleri değerlendirdim olmadı bu ay maddi imkandan dolayı alamadım ama hamileyim💁🏻♀️
Aysegulum27_ Flz-kuku doktor kontrolünde ilaçmı kullandın .klomen veya famera gibi ? Biraz bahsedermisin
12454 Deletedmom191 yaaa bende sizinle aynı durumdayım benimde aynı düşüğüm oldu bu ay yumurtlama gününü ve çatlama gününü değerlendirdik
Deletedmom191 12454 degerlendir tabi kuzum önemli günler hiç belli olmuyor tutuverio biz 1 dolu 1 boş denemiştik daha önce gebe kalanlar illaki tekrar kalıyor önemli olan sağlıkla ilerlemesi🥰
Flz-kuku Aysegulum27_ Femara kullandım adetin 3. Günü başlayıp günde bir tane 5 gün sonra bekledik ama bana çatlama iğnesi yapılmadı ikincisinde kendi çatlamasını bekledik o sürede bir dolu bir boş ilişki verdi yumurtam 21 mm geldiğinde kendisi çatlamıştı çok şükür şuan 33 haftalık gebeyim nasip olursa erkek annesi olacağım rabbim sizde nasip etsin herkese de 🤲🏻❤️
mlsmrtgl 12454 var canım geç yumurtlama görüyorum ben . Zaten gebe kaldığımda da geç döllenme olmuştu . Hem çubuk hem kaset test ile yapıyorum testi 😂
12454 mlsmrtgl bende yok pco falan düşük yapmadan önce saatime kadar şaşmazdı şubatta düşük yaptım nisanda adet oldum 14.günde yumurtlamayı gördüm ve bende hamile olduğunda geç döllenme olmuştu
mlsmrtgl 12454 bende pco var ama regl günüm benimde pek şaşmaz şükür ki regl olma sorunu filan yaşamıyorum . Ama yumurtlamam geç ondan eminim regle yakın yumurtluyorum .
Smeyyesayin Ben yumurtlama günümde hamile kalmıştım ve bu şekilde hamile kalan tanıdıklarım da var. Eğer reglin düzenliyse işe yarayacağını düşünüyorum, nasip tabi ama bu da sonuç veriyor
12454 Smeyyesayin tabiki şuan herşeyi rabbime bıraktım yumurtlama günlerini değerlendik 24 mayısı bekliyorum