Kızlar bende doğurdum sonunda🤗🥰 Hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar Rabbim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin Bebek bekleyenlerede inşallah bir an önce nasip eder 😍
Gelelim Doğum hikayeme 3 senelik evli 3 düşük yapmış 1 meleği olan tekrar hamile olmayı hem çok isteyen ve bir o kadarda korkan biriydim Ve zamanı gelmiş olmalıydı ki 2019 Ağustos ayında tamda kurban bayramı günü Rabbim Aybarsımı göndermişti bu arada kızlar eşim askeri personel olduğu için doğudaydık ve kendisi görevdeydi ben de hem çok mutlu hem çok korkuyordum hemen testimin fotoğrafını çekip eşime attım oda çok sevinmişti ve hemen doktora gitmemi söyledi neyse gittim doktora 4+5 günlüktü bebeğim ve kese görünmüyordu ve benim kan pıhtılaşmam olduğu için o gün iğneye başlamam gerekiyordu ama doktorum yinede başka bi doktor daha görmeli dış gebelik olabilir dedi ve beni devlet hastanesine sevk etti orada da doktor daha küçük keseyi görmek için zaman var bekleyelim dedi ve bekledik ama bende hemen o gün iğneme başladım neyse 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim ve kesemiz göründü çok şükür ki 🙏 8 haftalıkken kalp atışımızı duyduk eşimde bende artık çok mutluyduk ve herşeye çok dikkat etmem gerekiyordu. Canım ne zaman ne isterse onu yedim kendimi hiçbir şeyden kısmadım kızlar şükür mide bulantısı falan yaşamadım ama sürekli uykum olurdu şimdi bal oğlumda sürekli uyumak istiyor yanımda uyuyor meleğim 🥰 24 haftalıkken böbrek büyümem olduğunu öğrendim antibiyotikle doktor kontrolüyle toparlamıştım biraz. 37+5 te kontrole gittim doktorum sezeryan günü vermek istemişti böbreğimden dolayı ama ben normal istiyorum bi sıkıntım yok diyerek çatı muayenemi oldum çok başarılı geçmişti ve doktorum beklemeye karar verdi 2 hafta daha bu arada ben memlekete geldim Doğum için ve eşim doğudaydı 6 Mayıs gecesi eşim izine geldi ve bikaç saat sonra benim sancılarım başladı yalancı sancı diyerek sabaha kadar evde yürüdüm ve 39+0’ım sabah 6da daha fazla sancıya dayanamayarak eşimi uyandırdım ve hastanenin yolunu tuttuk sancılar hep 2 dk da bir geliyor tabi hemen beni Nts’ye aldı ebe nst alarm verdi bebeğin kalp atışları düşmeye başlamış hemen doktorumu aradılar sezeryana girmem gerekiyordu ve bende bir taraftan ağlıyorum tabi 10 dk içinde kendimi ameliyathanede buldum neye uğradığımı şaşırarak Allah razı olsun doktorumdan çok güzel ilgilendi beni sakinleştirdi tam 8.30 da sezeryandaydım ve 40 dk sürdü spinal oldum bu arada çok şükür bebeğim göğsümü aldı şimdi taze bir anneyim 😍 uzun olduysa kusura bakmayın kızlar hakkınızı helal edin Rabbim hepinize inşallah bu güzel duyguyu tattırır 😍😘❤️