Anrebasum Merhaba arkadaşlar; 37+5 ve 38+5 de çati kontrolu oldum. Bebek daha cok yukardaydi başı. 39+4 e kadar süre verdi. Kilosu da var hic acilman yok cokta fazla bekletemem diyor. Siz de durumlar nasil?? Çatım musait diye bekletiyor
fsyhslg Anrebasum canım ben aynı durumdayım günümüz de aynı bebek baş aşağı ama çok yukarıdaymış ne açılma ne sancı var ben büyük ihtimalle salı sezaryen olucam riske atmak istemiyorum bebeği 😕
Susammtanesii Anrebasum benimde aynı şekilde 40+2 oldum ne gelen var ne giden 😌 en ufak bir belirti yok
Susammtanesii Anrebasum benimde aynı şekilde 40+2 oldum ne gelen var ne giden 😌 en ufak bir belirti yok
Anrebasum fsyhslg Ben de cumaya kadar beklicem canim. Hayirlisi bakalim catin musait miymis beni ondan bekletiyor. Ben de riske atmak hic istemiyorum🙄
fsyhslg Anrebasum evet müsait canım suyu da bi müddet daha götürür istersen suni sancıyla başlatırız ama çok yukarda diye bi de hiç açılma yok diye bebek strese girer büyük ihtimalle yine sezaryene döner diyor bende riske atmak istemiyorum canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🤲🏻
Anrebasum fsyhslg En dogrusu bana da oyle gözüküyor. Gene de hareketleri yap secde bagdas plates nolur nolmaz bakarsin donerler❤🙏
Anrebasum fsyhslg En dogrusu bana da oyle gözüküyor. Gene de hareketleri yap secde bagdas plates nolur nolmaz bakarsin donerler❤🙏
Ayse_58 fsyhslg bende şuan 37+3 haftalığım ikinci sezeryanımı olucam doktor bebek çok aşşada dedi cuma için sezeryan günü almıştık 38+1 oluyor tam ama yüzde 80 bekler yüzde 20 beklemez ağrıların çok olursa salı günü yani 37+5 te alalım istersen dedi karar veremiyorum ya
fsyhslg Ayse_58 senin ikinci diye daha erken gelir canım büyük ihtimalle bilmiyorum ki kanala inerse sezaryen biraz sıkıntı olur sanki
Susammtanesii Anrebasum benimde aynı şekilde 40+2 oldum ne gelen var ne giden 😌 en ufak bir belirti yok .
fsyhslg Ayse_58 yani 37+5te de sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım gelişimi iyiyse kız kardeşimde 37+4 te yapmıştı bi sıkıntı olmadı şükür . Bence baktın sancı var hafif ya da baskı hissi çok uzatmadan ol
fsyhslg Anrebasum aynen canım Allah en hayırlısını nasip etsin selametle alalım inşallah hepimiz kucağımıza🤲🏻💙