Baby17 Doktor iki üç tane emin olmamakla birlikte bişeyler söyledi tekrar gideceğim. Sizlere kötü bişey denildi mi ?
Wonderanne Baby17 bebekle ilgili sıkıntı çıkmadı çok şükür de bende safra kesesi taşı ve rahme giden sol damarda direnç çıktı size neler söylediler ki
Medusafer Baby17 burun kemiğinde basıklık var down sendromu belirtisi dediler perinatolaga gittim amniyosentez yaptırdım sonuçlarım temiz çıktı ama o basikligin sebebi hala merak ediliyor
Askresi Evet bana bebeğimin kafa kemiğinin ölçüsünün takibe alınmasını gerektiğini söylemişti perinatoloji ye sevk edilmiştim ordada sınırda çıktı ama bebek geliştikçe düzeldi şükür
Baby17 Burun kemiği kısa biraz dedi milimetrik. Birde beyin de ki sıvılar eşit değil tekrar gideceğim
962552- Bizde dün gittik sol böbreginin genişlemesi sınırda takibe alınması gerekiyo dedi inşallah geçer oda
Asiye1689 Wonderanne plasentada mı direnç çıktı? Tekrar kontrole gittiniz mi? Bende de aynı sorun çıktı , yarın tekrar ayrıntılıya giricem. Bebek beslenemediği içinn2 hafta gerilik çıktı :(
Liva90 Ben çok üzgün ayrıldım perinatologa gidiyorum gebeliğimn en başından beri sorun olmamasına rağmen tercihimi en iyi doktordn yana yaptm.. sol ayak içe dönük denildi bir mucize bekliyorum
Melekkannesi Baby17 benmde kız canım 22 de 5 mm suan 36 daym 29 da9 mm dedi cuma kontrolm vardı büyüme durmuş artk sorun yok dedi doktor gelişimi suyu her şeyi iyi hatta 10 gün önde gecer seninkide
Annisko Baby17 ölçü olarak birim söylemedi ama burun kemiği vs her şey normal oranlarda demişti perinatoloji uzmanı prof.şükür yolunda herşey.🧿💕🙏