pamuk32 her yaşadığımız şeyde acaba normalmi bu diyoruz mesela benim hem ilk gebeliğim hemde ikiz olunca bende senin gibi acaba bu normalmidir acaba kötü bişey mi acaba bebeklerin kilosu gelişimi nasıl hep bunları düşünüyosun her ikiz annesinin yaşadığı bence ayrıdır sadece merak duygularımız aynıdır 🤗senin haftalarındayken hep şunu düşündüm acaba 30 lu haftaları görebilecekmiyiz inşallah görürürz dedim şimdide inşallah 37ci haftayı görürürm diyorum..bak 32 haftaya geldik ve zaman o kadar çabuk geçiyorki.tek gebeliğe göre daha çok riskli durumdayız gibi geliyor çünkü çoğul gebelik riskli gebeliktir.acaba bebekler erken gelirmi acaba küvezde kalırmı acaba kiloları iyi durumda olurmu diye hep bunları düşünüyoruz.çünkü hem doktorların söyledikleri hem birçok annenin yaşadıklarıyla ister istemez telaşlanıyor insan.Şuana kadar Allah’ın izniyle herşey güzel gitti ama her gün bittiğinde şükrediyosun ve mutlu oluyosun ve dua etmeye devam ediyosun Allahım bebeklerimi koru onların annelerine ihtiyacı var daha diye ..gelişmeleri güzel olsun diye .Rabbim Sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı öpüp koklamayı nasip etsin inşallah 🤗(içimde yaşadığım duygulardı biraz uzun oldu ama yinede okumaktan mutluluk duyarsın umarım 🤗Bu arada Anneler günümüz kutlu olsun geleceğin minnoş ikiz anneleri olarak 🤗🤗🙏🏻🙈