19961998minnak Arkadaşlar 8+2 haftalık hamileyim dün mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldim yatış verdi serum takıldı. Aynı sorunu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir misiniz bebeğim için endişe ediyorum.
hhb53 19961998minnak o genelde çogu hamilede oluyor canım bende aynı 14. Haftama girdim ve hala devam edıyor 🤦🏼♀️
Arya12 19961998minnak allah yardımcın olsun canım bende çok cektim ilaç vs işe yaramadı. Senin doktorun ilgiliymiş ne güzel yatış serum tedavisi vermiş. 14. Hafta gibi azaldı benim senin daha kısa sürede geçer inşallah sabret
Caglahassan 19961998minnak canım bende 2 kere yattım ve serumla ayağa kalktım, birincide dğeil de ikincide ilaç tedavisine başladık bebek gayet iyiydi benim değerlerim kötüydü kusmaktan su kaybı kilo kaybı vardı çok şükür ilaçlarla toparladım haşa da azaltarak alıyorum prilam dr ve zofer vermişti devlet hastanesindeki doktor zaten prilam dr en güvenlisi
Aleynac 16 dan sonra hafifliyor canım sabırlı ol, ama başedemezsen ilaç içmekten korkma, 17. Hafta dayım hala sabahları içiyorum
Acemianne27 Bende 8 haftalık hamileyim seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim sürekli serum ve hiç birsey yiyemiyordum prilam dr diye bir ilaç vermişti doktor günde 2 tane içiyorum şuan rahatladım allah yardımcın olsun
Zeyzeyka 19961998minnak normal canım 20. Haftama gircem hala devam, bebek için korkma ilk 3 ay senin depolarından besleniyor, vücut susuz vitaminsiz kaldığı için yatış vermişlerdir insallah sonrasında hemen geçer bulantıların