962552- Merhaba anneler öncelikle anneler günümüz kutlu olsun bi sorum olacaktı 22 haftalık hamileyim bebegimin hareketlerini 2-3 gündür hissetmiyırum böyle olan var mı bana yardımcı olur musunuz uyku tutmaz oldu beni
Mltmdfn 962552- bu haftalarda zaten aşırı hissetmezsiniz hissetseniz bile bir günü bir gününü tutmaz.
N6gksl 962552- evet cnm bnde böyle his etmemiştim ama akşam sen yattiktan sonra bide sabaha doğru hareket ediyo cnm
N6gksl 962552- korkma cnm bndede oldu öyle 24hafta 2günlügüm bn sabahlari tepip uyandiryo. 😍 bide babasi ve dedesi konuşunca tepmeye başliyo cnm sen detayli ultrasona çagirmadimi doktorun
962552- N6gksl çagırdı dün gittim orda da oynamadı yüzünü göremedim haftaya bir daha çagırdı inşallah benimkide öyle olur
Cansummm 962552- ben 19 haftalığım henüz 1-2 defa hissettim bebeğimin plesantası ön duvarda şuan bebeğim arkada kaldığı için hissetmiyorsun dedi doktorum ☺️4 gözle bekliyorum kıpır kıpır hallerini ama sizin haftalarınızda düzensizlik olurmuş gene de içiniz rahatlasın diye acile gidebilirsiniz
Ankakusu35 962552- sırtını yaslan ayaklarını uzat çikolata ye su iç hemen harekete başlıyo bende panik olduğumda öyle yapıyorum