Duygu6134 Hanımlar bişey sorcam illa lohusa takımı mı aldınız ? Ben almak istemiyorum düğmeli pijama takımı almak istiyorum ama olur mu olmaz mı da tereddüt ettim benim gibi normal pijama takımı almak isteyen var mı
PrensTaha Duygu6134 ben ondan da aldım canım daha rahat edeceğimi düşünüyorum pijama takımının içinde.
PrensTaha Gmze23 aaa bu çok güzelmiş. Tam olarak nasıl bulabilirim bunu. Bebeği rahatsız etmez dimi canım
Gmze23 PrensTaha canım gayet güzel ışıklandırması resimde nasılsa gerçekte de öyle geliyor trendyoldan hediyefilesi yada gece lambası diye aradığında çıkıyor bakabilirsin göz yormuyor çünkü zaten çocuk için yapılan bi gece lambası ayarları var sen bi bak istersen beğenirsen alırsın
PrensTaha 12454 pijama takımı sipariş verdim canım doğum için haziranın başı doğum herhalde o zamana gelir
58_edaygmr_58 PrensTaha sipariş verdim 6 gün sonra kargom geldi canım annem için sipariş vermiştim bugün sabah geldi
Kardelen92 PrensTaha cnm ben trendyoldan devamlı alışveriş yapıyorum 3 ürünü aynı anda sipariş verdim birisi 2 günde geldi diğeri ertesi günü birisi daha gelecek bekliyorum yani yollayan kisiye bağlı her mağaza bir olmuyor ama zaten tahmini teslimat tarihi yazıyor o zamanı asmaz emin ol
PrensTaha Kardelen92 son gün 15 Mayıs inşallah gelir o zamana. Çantamı hazırladım bi aldıklarım kaldı sabırsızlanıyorum. 😊
58_edaygmr_58 PrensTaha inşallah canım şimdi herkes internetten alış veriş yapıyor ya yoğunluk vardır
alcang PrensTaha trendyol müşteri hizmetlerini ararsanız mutlaka bilgi verirler yıllardır alışveriş yaparım herşeyi alıyorum ordan bu güne kadar bi kere sıkıntı yaşamadım
Sibelgokhan PrensTaha anneler günü dolayisiyladir.brnim bir kaç gün once verdiğim siparişler var fakat henüz kargoya bile verilmemisler