Arkadaşlarr benim 21.haftama girdim bugun 17haftayken afşin devlet hastanesi burada ayrıntılı yapamayız iyi değil pek usg dediği için başka yere randevu aldım. Megaparkta derya hanım var iyi bir doktor dedikleri için 20.haftamda oraya gittim evet doktor odasında 4boyutlu usg var ama doktor ayrıntılıya radyoloji doktoruna yönlendiriyor oradaki doktorda aşırı ilgisiz ve usg cihazında bebek bile belli olmuyo iç organlarını nasıl gördüler hiç anlamadım derya hanıma siz Burda baksanız daha iyiydi dediğimde sizin anlayacağınız şekilde burdaki onu doktor anlamıştır dedi geçiştirdi beni. Ben 12haftayken ailemin yanında izmirde yaptırdıgım ayrıntılı usgden 15-20dk sonra cıkmıştım tek tek bana göstermişti doktor bebeğimin kolunu elini falan burda 5dk sürmedi hiç tatmin olamadım. Aklım bebeğimde kaldı. Acaba elbistan devlet hastanesine gitsem ayrıntılı usg nasıl yapılıyor orada? Şimdi corona virüsüde var hastaneye gitmeyede çekiniyor insan 21.haftama geldim halen yapılabilir mi onu da bilmiyorum 🤷🏻♀️ Size ayrıntılı usg de nasıl yapıldı memnun kaldınız mı organlarını göstermediler mi size hiç