Akduygu Kızlar doğumda hediye edebileceğim uygun fiyatlı magnet anahtarlık falan gibi bi öneriniz var mı?
Betulaks Akduygu cnm ben 3₺ den makrome anahtarlık yaptırmştm cokta guzel olmuştu hemde kullanılan bşrsey daha uyguna yapanı gormedim hiç☺️💐
Cansu_ertem Akduygu ben ip ve anahtarlık aldım. İnternetten makrome anahtarlık modellerine bakarak video izleyerek yapcam. Öyle yapabilirsin daha ucuza gelmiş olur
MerveAkty Akduygu jojo tasarim diye bi sayfa var bende ordan yaptircam magnet tanesi 1 tl bide seker paketi var onunda tanesi 1 tl 😁
Aselinaaaa Akduygu omay_makrome sayfasına bakabilirsin. Makrome anahtarlıklar 2,5 TL’den başlıyor fiyat olarak
Cansu_ertem Akduygu instagramdan makromestyle diye bi sayfa. Sağılsınlar baya yardımcı oldular. Fiyatı da uygun. Hediye falan da yolladılar. Kapı süsü için kasnakta yaptırdım. Anahtarlığı fazladan yollamışlar falan. Memnun kaldım yani
pelen Hediyelik için uygun zaman mı sizce ? Şahsen ben yaptırmadım kimse gelmeyecek ki dağıtayım bu virüs muhabbeti ne kadar sürecek belli değilken hediyelik işi aklıma yatmıyor ? Yaptıranlar olarak nasıl dağıtmayı düşünüyorsunuz hediyeliklerinizi doğumu yakın olanlar en azından ?
Akduygu pelen doğumuma daha üç ay var. Köyümde olacağım ailem yakın akrabalarım. Yaptıracağım en fazla 20 tane magnet. Özendim yaptırmak istedim. Sizi ilgilendirmez.
pelen Akduygu üslubunuz kişiliğinizi yansıtır bu birincisi .. İkincisi ben genel bir soru sordum size direkt sorulmuş bir soru yok üçüncüsü gerçekten merak ettiğim için sordum ..
Buketcaliskan35 instagram da mufu atölye . tanesi 3 TL dışını da jelatinleyip gönderiyorlar. Ben buradan yaptıracağım. Sayfayı inceleyebilirsiniz 🌸
Ayyucebanu Akduygu ben herşeyimi makrome_dunyas sayfasında yaptırdım canım fiyat olarak da çok yardımcı oluyor bayan :)
gelinpala Makrome elişi yapan yakın bir arkadaşım var. Özenli titiz bir işçiliği var. Isteyen olursa instagramda mavi_baykus_tasarm sayfasına bakabilir. Anahtarlık, emzik zinciri filan yapıyo… Sizler için fikir olsun.