DamlaNur29 Tugba_34 bende anlamadım canım inanki burda herkese ayrı fiyatlar verilmiş adamına göremi muaamele yapıyolar anlamadım
Tubasahra DamlaNur29 o hastane kadar paraci bı hastane görmedim normalde hastanede doğum fiyatları bellidir.Ben 2018 yılında müge hanima gittim sezaryen fiyatını konuştuk normalde zorunlu sezaryen 2700 ama senin 3. Sezeryan 3.500 riskli dedi .şimdiden burda doğum yapcam derseniz 3.200 de bagalriz dedi .Oğlumun öğretmenininde ilk doğumu olcakti normal doğum su fiyata ama sizin ilk olcak riskli olur die yüksek fiyat vermişler.Kafalarina göre fiyat koymuşlar kime kaptirirlarsa
Tubasahra DamlaNur29 evet Medar olmuş yeni ismi ben iki oğluma Pendik nene hatundu şimdi yüzyıl olmusnorda yapmıştım .Kızımıda pendik bölge yaptım . Doktor takıntım var güvenmem lazim ki kaç hastane gezdim ilk defa doğuma göre fiyat verildiğini duydum .🙄🙄Nedense gebzedeki hiç bı hastane bana güven vermiyor .
Umudum412 Bende çagatay amanullaha gdyrm kliniğine cok cok memnunum size güven veriyor ve her sorunuzu cvpliyor bebegi ve anneyi her muayenede tansiyon kilo ölcer bebegi cok iyi takip ediyr
a_gzde Hemen hemen Gebze’deki bütün kadın doğum uzmanlarını tanıyorum ve net söylüyorum Gebze’nin en iyi kadın doğum doktoru Ergün Bilgiç. Cihangir beyi bildim bileli öyledir. Ona iyi diyenleri de aklım almıyor iyi doktor görmemişler.
a_gzde DamlaNur29 canın o da medarla anlaşmalı. Hastanenin yanında kendi kliniği var. Muayene ücreti 200 TL. Normal doğum 2500, sezaryen 3000 TL
DamlaNur29 a_gzde iyiymiş doğum fiyatı eğerki yüzyılda zam geldiyse 4 lira oldu diyolar ergün beye gidebilirim benim saglık ocagımda bi hemşire vardı ergün beye gidiyorum demişti hamileydi kendi kliniği var demişti zaten sezeryan olcam ben fıtıktan dolayı zorunlu sezeryan diyolar doğum şeklime
a_gzde DamlaNur29 anladım canım ama gerçekten çok iyi bir doktor her anlamda öyle. Ben de öğretmenim arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim. İşinin ehli bir doktor. İyi ki onunla yolum kesişmiş iyi ki tanımışım diyorum. Bence de fiyat olarak da çok yüksek değil. Ve medar yüzyıldan çok daha iyi bir hastane. Benim fikrim böyle 😊
DamlaNur29 a_gzde benim için önemli olan son aylar hasta kabul ediyormu arayıp görüşmek lazım bunu bu ay kendi doktoruma gidicem yüzyıla eğer olmadı ergün bey tercihim olucak
Ruzgar_1405 a_gzde Merhaba canım ben de bu aralar doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum da Ergün beyi tavsiye etmişsin 😊 muayenesi biraz pahalı ama belki giderim. Muayene yine 10 gün için mi geçerli? Bi de nst ücreti ne kadar 😊 28.haftamdayım ona göre düşünücem.
a_gzde DamlaNur29 anladım canım hayırlısı olsun hakkında. Kendi doktorun akın bey mi onunla ilgili de güzel şeyler duydum
DamlaNur29 a_gzde yok canım çiğdem hanım randevusu zor bulunuyor ondan gidemedim zaten iyikide gitmemişim hastaaneden ayrılıyomuş klinik acıcakmıs kendine yarım kalırdım öle bide doktor derdine düşerdim
41esra Pamukkkkkkk yüzyıl da ceyhun beye gidiyorum canım 120 tl muayene ücreti normal doğum 3000 sezeryan 3.250 epidural +500 tl fiyatı var ben memnunum doktorumdan ilgili merak ettiklerini güzel ayrıntılı cevaplıyor
DamlaNur29 41esra bu fiyat yeni fiyatmı canım bi yakınım 4 lira oldu dedi dedim sürekli böle zam mı yapıyolar gidince görüşücem tekrardan fiyatı
41esra Ayazegeaysel0606 aynennn öyle banada etrafımda çok övdü herkes o yüzden gittim ama bişey sormaya bile gelmiyodu doğru düzgün göstermiyodu kendi anladığı şekilde bakıp iyi diyip yolluyodu o yüzden ben yüzyıl da ceyhun beye geçiş yaptım 120 tl muayene ücreti merkez de bende 80 tl veriyodum. Muayene ücretine ama iyi olsun fazla olsun diyerek yüzyıla geçtim tavsiye ederim canım🎈