Eveeett sevgili hamile arkadaşlar sıra bana gelmiş bulunmakta ☺️☺️ 6 haftalık hamileyken alerji geçirdim bütün vücudum kabarmış tı sonrasında 20. Haftaya kadar bulantılarla 6 kilo verdim zaten kilolu hamile kalmıştım 😅 ilerleyen haftalarda böbrek büyümesi çıktı kızımda 2 veya 3 haftada normale döndü fakat bu sefer ben kum döktüm ve bende böbrek büyümesi çıktı 31. Haftada hep kilosu ve boyu haftasında ilerleyen sağlıklı bir bebişti 34. Haftaya kadar zaten böbrek ağrısından uyuyamıyordum birde adet sancısı gibi bir sancı başladı bende tam 34 olduğumuz gün doktora geldik nst ye bağlandık ve düzenli sancımız çıktı ve bir gece hastanede yattık sonra ilaç tedavisi, ciğer geliştirici iğne ve evde istirahat le 35+6 ya kadar geldik ve pazar gecesi tekrar sancılanıp yasak biter bitmez hastaneye geldik cumadan beri sancı vardı ve çok fazla olmadığı için beklemiştim pazar gecesi hastaneye geldik ve tekrar sancım çıktı yatış verildi sürekli serum takviyesi ve nst takibiyle pazartesi gününü bitirdik sancım azalmıştı ama kesilmediği için doktorum o gecede yatmamış istedi salı günü sabahına sancım kesilmişti ve öğlen taburcu olacaktım böbrek ağrıdan ultrasyona girmeyi beklerken doktorum ultrasyonla bebeği görmek istedi böbrek için ultrasyon sırası beklerken bebişimi görmeye gittim ve suyu azalmış dedi doktorum hareketlerinde de azalma vardı ve 4 de sezeryana alındım 5 Mayıs 2020 hıdrellez günü 16.17 de prensesimin çığlıklarını duydum 😍😍😍🥰🥰 ve ben hiç sezeryanı istemiyordum çünkü sonrası sancılı geçicek ve zorlanıcam diye ama insanın planladığı gibi gitmiyormuş olsun sağlık olsun 46 cm 2770 gr olarak geldi prenses hemşireler bile güldü bize hastane çıkışımız üstümüze büyük geldi diye ☺️☺️