aysemre67 Arkadaşlar gebelik testim ilkten değil kurumaya başlarken çizgi belli oldu geçerliligi varmııdr yardımcı olun iki gün üst üste sabah kalkıp yaptım aynı adetime 1 gün var bu arada
Damlasim aysemre67 hamilesinizzzz benimde ayni oyle olmustu aman dikkat edin ilk gunler cok onemli bol bol yatip dinlenin.
ilkbahar aysemre67 imgyukle.com a gir oraya resmi yükle yüklenince altta iki link çıkçak ikinciyi kopyala buraya yapıştır ☺️✔️
aysemre67 Symsyl amin canım Allah herkeze nasip etsin belirti olarak göğüslerim ve kasıgımda batma var ben ovilasyon testine başladım bu ay ondan dayanamadım 15.günde baktım 17. Günde bakarsın demişlerdi inşallah bakalım
ilkbahar aysemre67 rica ederim cnm.. Bi alttaki resim url linki kopyalarsan direk böyle sayfada linke tıklamadan çıkıyo ☺️ ben lin ke tıklanmaktansa direk sayfada çıkmasını seviyorum 😉😀🙆♀️ Bak böyle
aysemre67 Wonderanne hiç bilmiyorum sabah yaptım işe gittim akşam geldiğimde böyleydi ve ben daha öncede yaptım hiç silik bile çıkmamıştı kurudugunda
aysemre67 Fatmagzl33 inşallah ben 1 buçuk yıldır istediğim için olmuyordu inanasım gelmiyo sevincim yarım kalmasından korkuyorum
Wonderanne aysemre67 adetim geçerse tekrar yap muhtemelen varsa bile küçük bu şekilde çıkması normal Allah hayırlısını versin 🤗🌸
maria12 ilkbahar nasıl resim eklediniz ben anlamadım tam olarak tekrar anlatır musunuz ben sadece link ekleyebiliyorum ☺️
ilkbahar maria12 öncelikle Googledan imgyukle.com a giriyosun oraya istediğin resmi yüklüyosun… Yüklenince altta iki link çokıyo copy yazan onlardan biri kopyalayıp buraya yapıştırıyosun… Bu kadar ☺️😃