nesli-34 Kizlar alip kullanlar var mi memnun musunuz bide urunler buyuk mu baya gider mi yeni dogan bebege
minnakfasulyecim nesli-34 Biz aldık kuzum şampuan losyon baya büyük zaten minnak sıkıcağın için 6 - 7 ay gider diyolar. Yağı küçük ama onuda az sıkıcağımız için baya götürür yani 😘
Busimss nesli-34 o çantadan almadım ben ama başka bir paketi daha var ondan aldım. Bebek şampuanı , masaj yağı ve pişik kremi olarak kokusu çok güzel daha kullanmadık ama bence uzun gider çünkü bir ufak sıkım bile yeterli olacaktır bebeklerimize ☺️
eyllull nesli-34 Ben almayı düşünmüyordum ama hediye geldi kullanıcam nasipse 7-8ay gider boyları büyük yağı biraz küçik ama zaten az kullanıcaz o yüzden problem olmaz.Kokusuda yok zaten mühendislik incelemişti tamamen saf🥰
BerilinAnnesi nesli-34 ben ilk cocugum da kullandım çok memnun kaldim kesinlikle tavsiye ederim ikinci çocuğuma da mustela kullanicam
nesli-34 minnakfasulyecim anladim internette yorumlardada alanlar baya buyuk geldi 7 8 aydir hala kullaniyoruz yazanlar olmus bide bisey daha sorucam kusura bakmayin kokusuz mu acaba yoksa kokulu mu 🤭
nesli-34 Semipermeable anladim 😐 banada cok iyi dediler baya arastirdim bi sizin dediginizede bakayim simdi bide bisey daha sorucam mustelanin diger urunlerini alip sadece sampuanini mi farkli aldiniz yoksa sadece bu dediginimizi aldiniz
minnakfasulyecim nesli-34 Kokusu yok kuzum fazla zaten içeriği temiz mühendisinoğlu inceledi bütün ürünlerini saf bi koku yani
Semipermeable nesli-34 canim mustela alacaktim ben de ama vazgectim. Pisik kremini de shoosha aldik. Esim baya arastiriyor iceriklerini.. muhendisinoglu hesabini takip edebilirsiniz..
NaimeYilmaz Şampuan ve yağ uzuun süre gidecektir. Losyon sürekli kullanım için önerilmiyor yağların içeriği daha masum. Pişik kremi çabuk bitiyor.
EbruMyc Semipermeable bende muhendisoglu sayfasindan inceledim mustela düşünüyorum hepsini orda yıldızlı ürünler arasında içeriği temiz di . Başka yerden de mi baktınız tereddutte kaldım
Semipermeable EbruMyc ewg diye bir site canim. Orada icerikleri giriyorsun, kimyasallik derecesini belirtiyor.. thinkbaby sampuan en temizleriydi simdiye kadar incelediklerimizin