Bahar4516 Kızlar 32.haftamdayım bebegm hep sagıma toplanıyo bu normal mı ??? Nette erken dogum rıskı yazmıslar cok korkuyorum :((((((( doktorumada ulasamıyorum benım gbı toplananlar varmı ???
1994ozg Bahar4516 16.haftadan beri toplanıyor benim doktor üzerinde durmadı hiç magnezyum verdi sadece
Topraksmom Bahar4516 benim de o haftalardan beri hep sağda topaniyor yavaşça ayağa kalkıp yeniden oturuyorum poposu ya da sırtıdır diye düşünüyorum şuan 37+5iz bı sorun olmadı çok şükür , bence onlar nasıl rahat ediyorsa öyle duruyor yine de bı doktorunuza sorun isterseniz
poyrazsmom_ Bahar4516 benimde o haftalardan beri sağ tarafıma toplanıyor sağ tarafım aşırı kabarıyor böyle şuan 38+0 ım çok şükür bi sorun olmadı yinede doktorunuza danışın endişe edip bebişide kendinizide strese sokmayın ama mutlaka sorun doktorunuza
NisaMomy Bahar4516 36 haftalık olcam 30 dan beri hep sağa toplanıyor sordum yalancı kasılmalar dedi bir problem oluşturmadığını bebeğinde rahminde kendini doğuma hazırladığını söyledi
1994ozg Bahar4516 bi kaç gün önce sıklaşmıştı 7 8 defa falandı korktum doktor gel bakalım dedi ama sonra düzeldi 3 4 defa oluyo olursa şu an
NisaMomy Bahar4516 normalmiş canım ben sordum dediğim gibi vücut kendini doğuma hazırlıyormuş😊sen yinede sorarsın dr için rahat eder, ben sorduğumda bu şekilde dedi, hatta kasılmalar iyi bişeymiş normal doğum yapabilirmişiz falan öyle dedi🤣
Ltbumt Bahar4516 canım herkeste farklı sonuç verir sen doktoruna git doktorun yoksa bile bölüme yönlendiriyorlar baksınlar rahimde açılma olabilir erken doğum kasılması olabilir belki de her şey normaldir ya da magnezyum verir azalması için ben yine de git derim
Zeyzey90 Bahar4516 Toplanıyor sandığımızda kafasını poposunu dikiyor dönmeye çalışıyor olabilir ama doktorunuz daha iyi bilir
Eloc Bahar4516 sakin ol kuzum gayet normal benim oglusumda hep sag tarafima toplanirdi karnim tas gibi olurdu nefes aldirmazdi doktoruma sordugumda olur dedi. Toplaniyodu boyle sol karnim yumusak sag sert olurdu sekli bile değişirdi. 4 gun once dogum yaptim ve bebegim ayni boyle tor top olmak ostoyor hep😍
Filizzz66 Bahar4516 1 aya yakındır benimkiside sürekli toplanıyor karnım hep taş gibi 30+6 haftalığım birde