Bsraaac Normal doğum 2.950₺ Sezeryan 4.300₺ İsteğe bağlı sezeryan 6.500₺ Bağcılar medipol benim gittiğim hastane fiyatları .. Siz Hangisini düşünüyorsunuz ? gittiğiniz hastanelerin isimleri ve fiyatlar neler fikir olsun herkeze ..
CgdmZtrk Bsraaac isteğe bağlı sezaryenle normal sezaryen arasında ne fark var? Birinde altın neşterle mi kesiyorlar. Anlamıyorum bu hastahaneleri.
minnakfasulyecim Bsraaac Yalova Atakent Hastanesine gidiyorum Normal doğum ve zorunlu sezaryen 2.500 ₺ İsteğe bağlı sezaryen 7000 ₺ 😬
Tubit Benim gittiğim hastanede normal ve sezaryen aynı 3.000 tl. İsteğe bağlı sezaryen biraz değişikmiş 😂
beriufuk symslmz medipol camlıca tavsıye ederm. normal dogum 1750 z. sezeryan 2200 istege baglıda 4000.
Demircimom Bsraaac merhaba medipolden memnun musunuz hangi doktora gidiyorsunuz. Benimde gittiğim hastanede doğum fiyatı fazla geldi değiştirmek istiyorum fikir olsun bana da
minnakfasulyecim Pnr93 Normalde Ahmet Zare idi ama yaşından dolayı hastaneye gelemiyor. Yeni bi doktor geldi Mehtap Kırşavoğlu harika bi doktor onunla ilerliyorum 🥰
Akbas77- minnakfasulyecim Bende yalova uzmanlar hastanesine gidiyorum filiz hanım da aktife gecince Derya Solmaza gitmeye başladım 2 kontroldur
defnemila Bsraaac Gebze özel yüzyıl. Normal doğum 3.000₺ Sezeryan 3.500₺ isteğe bağlı sezeryan 4.500₺ Epidural iğne +500₺ Spinal iğne +500₺ 1 gece yatış fiyatı dahil o kadar.
Firfir90 Bide İstanbul’a pahalı derler Bursa’da Pembe mavi:8000 medicana:7000 acıbadem:12000 sezaryende:400 tl fark da üstüne biniyor
minnakfasulyecim Akbas77- Anladım kuzum uzmanlar da koronadan yatan çokmuş sanırım, aktifi doğum hastanesi yapmışlar bi nevi. Zaten aktifte uzmanlarınmış yeni öğrendim, bende oraya giderdim ama doktorumdan inanılmaz memnunum 🥰
Denizkaplan Bsraaac bende oglumu megada yaptım betul yorgunlardı doktorm hemsıreler ebeler hepsı suratsız ıkınamyorun dye benı azarlayan ebemı dersın doktorumn ben senı bekledm sende benı beklıyceksın demesını dersın ıkıncye hamıleym asla oraya gıtmem tek dertlerı para kazanmak
Bsraaac Denizkaplan Kavga ederdim ben o ebe ve hemşirelerle pra veriyoruz devlett hastanesi gibi muamele yapamaz
Firfir90 Denizkaplan valla gecen doktorumun asıstanına sordum hangi hastanelerde dogum yaptırıyor diye bu 3ünü söyledi içinde doktor hastane hepsi dahil diye mi anlamadım. Hastane doktoru değil muayenehanesi var ondan mıdır nedir anlamadım🙈