Kumsalls Bilgisi olan yaza bilirmi lütfen… sezaryan olucam ce yanımda annem kalıcak refakatcı ama ben işiminde kalmasını istiyorum . Buna iZin veriliyormu yoksa yasak mı bilgisi olan lütfen yardımmmmm
BirVeraAnnesi35 Kumsalls canm hastanesine göre değişiyordur virüsten önce bile ben doğum yaptığımda 1 kişi dediler 2.ye ödeme istediler virüsten dolayı 1 dir ama hastaneyi arayıp en doğru bilgiyi alın derim
Gul-08 Kumsalls bazı hastaneler tek kişi kalacak diyormuş hastaneye sormak lazım, benim doğum haziranda belki o zamana düzelir de izin verirler diye düşünüyorum 🤷♀️ İlk doğumumda annemle eşim kalmıştı, şimdi virüsten dolayı önlem amaçlı izin vermiyorlar😔
Kocaeli41 Kumsalls benim annem ve eşim olacak pazartesi günü özelde dogum yapacagım allah nasıp ederse refakatci olarak annem olacak ama eşimde bizimle olucak 2 kişi serbest sadece malesef
KubrArdAdem61 Ben 4 sene önce yaptım veriliyordu hem annem hem eşim kaldı özelde pek sorun olmuyor hatta boş oda vardı eşimede orda yatabilmesi için izin verdiler
Kocaeli41 Gul-08 Eylül e kadar hastaneler bu şekildeymiş haberler öyle söylüyor malesef virüs bitse bile tedbir amaçlı allah yardımcımız olsun
Tubit Şuan için banada baba hariç 1 kişi dediler 08:00 -18:00 den sonrada baba gelip durabilir dediler gelen olursa odada benle birlikte 1 kişi alıyolar max 10 dk tutuyolarmış odada
GizemBeidokhti Kumsalls bizim vermediler, iki hastaneye gidiyorum. Biri kesinlikle olmaz diyor, biri gün icinde ihtiyaclarınızı karşılayacak kadar gidip gelebilir ama uzun süreli kalamaz diyor
zumra2020 Bende ozel hastanede doğum yapcam. Ve yanıma bayan bir refakatçi olması gerektiği söylenildi. Eşim için konuştum ancak babalar bazen bebekle ve anneyle ilgilenemiyorlar dedi. Hem annem hem eşim kalsa dediğimde maalesef sadece tek refakatçi alıyoruz odaya ve hastaneden çıkana kadar odaya kimseyi almıyoruz dediler. Yani eşim bebegimizi ve beni gormeye bile gelemicek odaya su virüs yüzünden.😔