1nisan1996 yasemin333 inşallah nasip olur. Rabbim acımızı dindirir🤲🏻 Ben 2 adet gördüm. Şimdi ovulasyon testi kullanıyorum, çaksır suyu içiyorum inşallah güzel sonuç alırım. Herkese tavsiye edeceğim hamile kalırsam🙈
1nisan1996 periparla bende artık suyla karıştırmayacağım. Eşimde içiyor. Bakalım bizde hayırlısıyla güzel sonuç alırız🥰
Happybsrn 1nisan1996 eşim nöbette artık boş günlerde inşallah ya benim umudum yok 😒 olmuo yaa stres falan da yapmıyorum açıkçası
1nisan1996 Happybsrn of benimde eşim yumurtlama günleri evde olur inşallah göreve gidecek diye çok korkuyorum🥺 Allahım kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla🤲🏻
1nisan1996 Meerryy devam edeceğim canm senin testin örnek oldu bana🙈 bakalım senin gibi koyuluk görecek miyim🥰 Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah🐣🤲🏻
Happybsrn 1nisan1996 amin inşallah 🙏 bugun 45 yaşında sevdiğim bi tanıdığımızın bebeği olmuş tüp Bebek denemişti bi kaç kere..Kazakistan da yaşıo hem çok sevindim hem de benim de olsun istedim bi tuhaf oldum 😟😊
Meerryy Meerryy @Tugce1803 Canım benim çarşamba ve perşembe 2 gün yumurtlama oldu bugün çatladı. Kaç gün birlikte olmamız gerekiyor? 2 gün yumurtladı ya tereddüt yaşadım
1nisan1996 Meerryy benimde 9. test daha yumurtlama🥚 yok🤣 maşallah sen 5. testte yumurtlamışsın🥚 birde çatlamada kavuştuysa al sana bebe🐣🤲🏻🌸