Gulceefe-00 1nisan1996 aynen gün geçince koyulasmis. Testi yaptıktan sonra 10. Dakikadaki sonucu baz alın 😊
burcu_1322 1nisan1996 calla canım ben bu ay hiçbir şey yapmadım doktorum da 2 ay ara verdi zaten bu corona yüzünden 2 ay kendiliğinden olursa olur olmazsa 2 ay sonra rahim filmi çekilecem ben çok yıprattım ya kafaya çok taktım artık takmıyorum rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman inşallah
1nisan1996 burcu_1322 amin canım Rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsin❤️ Tez zamanda önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız dolsun inşallah🤲🏻
Zdgnsym93 1nisan1996 ben de yarın hsg cektirecegim canım ondan sonra ovulasyon deneyeceğim eşim izinde şu an. Gitmeden bi kez daha deneyelim bakalım film sonucuna göre belki yumurta takibi yapar veya başka bi tedavi uygular doktorum. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile evlat versin inşallah 🕊
1nisan1996 Zdgnsym93 amin canım inşallah🌸 Rabbim şifa versin tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere🤲🏻❤️
nisan-23 Zdgnsym93 merhaba banada doktor iki ay dene olmazsa hormon ve hsg bakarız dedi araya korona girdi bayram sonrası çektirmeyi düşünüyorum. çektirdinizmi nasıl geçti acaba birde hangi şehirdesiniz.
Annesed Meerryy merhaba benimde beklenen adet 30 mayıs yumurtlama 1 2 güne kadar olack gibi testlerde hafif koyulaşmaya başladı siz biraz geç kaldınız sanki ovülasyon takibine başlamak icin birde ben folik asit kullanıyorum ama macunu duymadım adı ne acaba
1nisan1996 Annesed testlerini bizimle paylaş canım fikir olsun😌 inşallah ovulasyon hepimize iyi gelir günlerimizi kaçırmamış olur gebe kalırız🐣
Zdgnsym93 Kızlar bir de laboquick marka kağıt ovulasyon testi sipariş verdim kullanıp memnun kalanlar var mı acaba ? Bir gebenin günlüğünden verecektim fakat çok beklemem lazımdı o yüzden bundan aldım. Sonucları nasıl memnun kaldınız mı
askmeyvesi_ Zdgnsym93 ben de bu markanın kaset olanlarından almıstım hemen ilk ay hamile kaldım ovulasyonu cok tavsiye ederim su an 5+4 günlüğüm rabbim sizlerede nasip eder insallah sormak istediginz seyler olursa bana yazabilirsiniz yardımcı olmak isterim
1nisan1996 Zdgnsym93 ben instagramdan aldım zaten ilk kez kullanıyorum bilgim yok canım. İnşallah güzeldir test yumurtlamayı görürsün gebelik olur🤲🏻❤️
Annesed Meerryy merhaba benimde beklenen adet 30 mayıs yumurtlama 1 2 güne kadar olack gibi testlerde hafif koyulaşmaya başladı siz biraz geç kaldınız sanki ovülasyon takibine başlamak icin birde ben folik asit kullanıyorum ama macunu duymadım adı ne acaba
Meerryy Annesed yok geç kalmadım geçen ayda yapmıştım ovülasyon biliyorum ve bugün yumurtladım 😊 naturallen macun eşli olarak kullanıyoruz