ozgeecan9 [bilinmeyen] benimde adetim yeni btti erken yumurtlama canım daha 3.testim daha önce 4kere hamile kaldım ovulasyonla insallah hepimiz güzel haberler verirz bu postta🤲🏼
Smyra42 ozgeecan9 hangi marka testi kullanıyorsun bende alayım bu ay ben hiç hamile kalamadım 3 yıllık evliyim 2.5 senedir istiyoz 4 kere klomen ve çatlatma iğnesi kullandım şubatta hsg çektirdim hiç bi problem yok ama olmadı😒hsg den sonra çok ümitliydim gene olmadı😒kısmet bi gün olacak inşallah
ozgeecan9 [bilinmeyen] canım benim bir oğlum var cok şükür ama 4 tane düşük yaptım kan pıhtılaşmasndan😔 hep duamdır Ki rabbim Önce hic olmayanlara sonra bana nasip etsin🤲🏼 Dua edicem senin için Ovulasyonları instgramda BirGebeninGünlüğünden alıyorum piyasadaki en iyi ve hassas test kesinlikle tavsiye ederim.. gerek kalmadan rabbim nasip etsin insallahhh❤️❤️
Smyra42 ozgeecan9 amiiiinnn inşallah rabbim dileyen isteyen herkese versin canım inşallah ogluşuna hayırlı ömür versin kardeş nasip etsin inşallah rabbim 😍
Cansu_ertem [bilinmeyen] bende yaradı umarım sizde de yarar. Ciddi anlamda istemiyorum hayatımızı yaşayalım biraz yeni evlendik dedim bebeğimizin olacağını öğrendik 28+2 yiz şuan. Akışına bırakmak lazım
Nil-Beyza [bilinmeyen] Sadece pko olduğunim adetim bu ay düzensizleşti yine ondan dolayı soğan kürü yapacağım onun dışında hiç birşey yapmama kararı aldım hayırlısı ise olur 🤲🏻olmazsa da vardır bir hayrı 🤷🏻♀️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin , aratmasın 🤲🏻
1nisan1996 Nil-Beyza soğan kürü düzenliyor canım şifa olsun inşallah❤️ adet düzene girince gebelik şansın artar inşallah tez zamanda güzel haberler alırız🙈😍
Gulceefe-00 [bilinmeyen] bugün adet oldum benim de umutlarim hazirana kaldi. Bende aranızdayım umarım haziranda hepimiz güzel haberler aliriz😊🙈
1nisan1996 Gulceefe-00 canım hemen ovulasyon sipariş ver. Stres olma düzenli adet oluyorsan buda güzel bir şey. Haziran ayı hepimize mucizeler getirsin inşallah🐣❤️
ozgeecan9 1nisan1996 insallah canım hepimizin hayırlısıyla gebelikle sonuclansın🥰🤲🏼 ! Bu dünkü testim kızlar 9.gün [[url=https://hizliresim.com/ogBKZS][img]https://i.hizliresim.com/ogBKZS.jpg]
Gulceefe-00 1nisan1996 adetlerim her ay aynı gün olmuyor bazen 28 bazen 26 bazen de 31 bu aralıkta gidip geliyor. Bu ay tam anlamıyla ilk düzenli ovulasyonu yaptım ama 5 aydır deniyoruz olmadığı için çok stres yapıyorum 😔doktor herşey normal bir sıkıntı da yok bir yıl deneyin dedi
1nisan1996 ozgeecan9 kaçırma bugünleri😍 bu koyulukları gebelik testinde görmek nasip etsin Allahım inşallah🙈❤️