Kocaeli41 Kızlar pazartesi allah nasip ederse sezeryan ile dogum yapacagım sorum su olacak dogumdan sonra karnınızı bagladınızmı birde bu baglama dikişler zedeledimi dikişlerinizi ne sekilde pansuman ne sıkla pansuman yaptınız ne zaman normale döndü❤️
Baharadakgul Kocaeli41 ikinci hamileligim canim ilki sezeryan oldu. Dogumdan hemen sonra korse ya da baska biseyle karnini saramiyorsun canim. Dikisler cok agri yapiyor. 3 gun sonra sarabilirsin. Bol bol yürüyün kizlar daha cabuk kendinize gelirsiniz. Ameliyat sirasinda damar yolunu elinizin ustunde actirin ki bebisinizi emzirirken kolay olsun😉
Baharadakgul Kocaeli41 sezeryandan 3 gün sonra ebeler mutlaka banyo yapin diyor ama kesinlikle ayakta yapacaksiniz. Ve egilmeyeceksiniz. Beni esim yikamisti. Kaynanam bebegime bakmisti o arada😊
elenn Kızlar bende doğum yapıcam pazartesi evet bağlayan varmı bende merak ettim ben doğumdan bir kaç gün sonra korse takmak istiyorum sıklaşması için ilk günden bağlama oluyor mu acaba
Kocaeli41 Baharadakgul evet o benimde aklımda ince bir detay atlamayın kızlar bencede cok faydası olacak bize el üstünden damar yolu açmak 🌸
Aybukeb Kocaeli41 ben bağlamıştım uzun şalla normal sıkılıkta öyle aşırı sıkmadan rahat oluyordu kalkarken yatarken sallanmayınca gün aşırı pansuman yapıyorduk hatırladığım kadarıyla onu tam hatırlayamadım ama zaten 4 5 gün falan yapmıştık sanırım o kadar demişti doktor
NurGrlek Kocaeli41 karnımı bağlamadım ağrım oldu korse kullandım 40 çıktıktan sonra pansuman hastaneden çıkarken yapıldı ben evde hiç pansuman yapmadim 1 hafta sonra su gecirm3z bant doktorum çıkardı 1 aylıkken iyiydim dikisim yapıştirma oldu 5 ay oldu dogum yapalı kendimi zorlarsam ic dikişlerim arada sızlıyor
Baharadakgul ilkbahar ben streç var yaa onu sardim canim. Eczanelerde satilan bi bezde var su geçirmeyen onu da alabilirsin 😀
Eda1231 Kızlar Allah nasip ederse benimde 20 sinde sezeryan doğumum var. Benim de merak ettiğim konu sezeryan da suyu patlatıyorlar mı. Su ile ilgili bir işlem oluyor mu.