CananAkdag Gulbaharyldrm Detaylı ultrasonda aç tok olmaz canım güzelce ye yemeğini git ki bebeğin hareket etsin güzelce incelensin ayrıca doktorlar çok mecbur kalmadıkça hamilelerin aç kalmalarını istemiyorlar açlık şekeri vs bakmak için hariç. 🤗
Unsalin_Annesi Gulbaharyldrm canım karnını doyur güzelce bu arada çikolata ye bol su iç ve yürüyüş yap bebeğin hareketlensin yoksa uğraştırıyor ultrason benim uzun sürmüştü oğluşum kalbini bir türlü göstermedi zar zor gördük ☺️
dilekgi123 Gulbaharyldrm ac tok diye bi sart yok ben sabahin erken saatinde bir sey yiyemedigim icin ac gitmistim kizim uykudan yeni kalmaya calisanlar gibiydi 😂 normal de ultrason cihazi karnima konulunca ziplardi yukari dogru daha hareketlenmemisti belli ki o yuzden bence yiyip git 🤗😀
ilkayK Ben gitmeden çizelge verdiler tok gelin ve uyarıcı şeyler yiyip içmeyin diye bebiş uyuyordu çok rahat gördüler heryerini
Pelin5544 Gulbaharyldrm fark etmiyor aslinda ama tok gidin bidebtatoi seyler tuketoj meyve suyu icin ki hareketlensinnbeneginiz
mrvky34 Sut yogurt yasakti. Iyu bi kahvalti sonra meyve sonra protein yaninda meyve suyu. Ustune 4 dilim baklava ye dedi kayseride prof mustafa basbug. Vardir bildigi diye dusunuyorum
123abc mrvky34 mustafa hocaya bakarken bende gitmiştim ama suan abarttığını düşündüm 😁4 baklava nedir allah aşkına cikolata bir de meyve suyu yada çikolatalı kek bayağı iyi geliyor
mrvky34 Deletedmom192 aynen. Sehir disindan geliyoruz riske atma dedi yanindaki hemsire. Bebek uyuyunca pozisyon goremiyormus
mrvky34 123abc ben mi abarttim mustafa hoca mi? 😂 denk gelirse mustafa beye giden birisine sor yine. Kim abartmis 😋