Asumm özcan beye gidiyordum 3 yıl önce. Kendisine dava açmayı bile düşündüm o zamanlar. Detaylı ultrasonumda rahim damarında daralma vardı sırf dediği yerde çektirmedim diye raporu yorumlaması ve 24 haftalık olduğumda bana umursamaz bir tavırla “bebeğin kafası küçük, suyu az gibi ama buradan bakınca çok. Sakın başka yere gitme sana erken doğum derler seni korkuturlar. Bebeğin yamuk kafalı olur en fazla birşey olmaz” dedi. İçime sinmedi ve ertesi gün Nisa hastanesine gittim. Asiye hanım bana riskli gebe olduğumu, özel hastanelerdeki makine, ekipman ve doktorların benim gebeliğimde yetersiz olduğunu söyledi. Ve evet 26.haftada ağır gebelik zehirlenmesi yaşamaya başladım. Özcan beye şikayetimi söylediğimde voltaren sür geçer dedi..! Hamile kadına voltaren aklınız alıyor mu? 28 haftalıkken yoğun bakımdaydım çapada ve plesenta kopmasıyla acil doğuma alındım. Sırf “müşteri” kaybetmemek için bana başka yere gitme dedi. Eğer gitmeseydim herhalde şu an yaşamıyorum. O yüzden asla tavsiye etmiyorum. Normal sağlıklı gebeye herkes bakıyor. İş doktorun bir sorun, risk var mı onu görebilmesi. Yoksa neden doktora gidiyoruz?