Oncelikle rabbim isteyene ,bekleyene , sifa bekleyene, sag salim kavusmayi nasip etsin kızlar. Biraz uzun olabilir hakkınızı helal edin şimdiden🤗 gebeligimi 5 . Haftada öğrenmiştik ozaman 4 aylık falan evliydik ama eşimde bende çok istiyorduk bebeğimizin olmasını, ve ben 3 ay falan vajinismustan dolayı ilişkiye girememiştim.bi gün cesaretimi topladım ve başardım 2. Ay denememizde rabbim nasip etti sukurler olsun.15. Haftaya kadar mide bulantısı, halsizlik dışında şikayetim olmamıştı, tam mide bulantılarım geçti derken rahim agzi kisaligimi öğrendim ve sınırdaydı. 24bucukta.cok üzüldüm tabi hemen progestan ve iğne başladık tabi yemek wc dışında kalmak yoktu.bu şekilde 30. Haftaya kadar yattım ve ilaçlarımı düzenli kullandım 33. Haftada bıraktık progestani falan.36 ları gorurmuyuz derken geldik 37. Haftaya bu hafta basından beri ayak ve el şişmesi başlamıştı. Ona aldırış etmedim.derken perşembe günü bende bi bas ağrısı başladı ve gece boyu ağrıdan uyuyamadım, cuma sabahı 08.05.20 de uyandım kahvaltımı yaptım dayanamayıp 1 tane parol ıctim ama yok ağrı geçmeyince dr yi aradım.hemen tansiyonunu ölç dedi .13 e 7 ydi . Hemen gel dedi.gidince hemen tekrar tansiyon baktılar 16 ya 10 ,gebelik zehirlenmesi bütün belirtiler ve dr riske atamam tansiyonun çok yüksek dedi,tabi dusurmeyede çalıştılar ama nafile.derken 1 saat içinde kendimi ameliyathanede buldum.belden iğne yaptılar hiç acımadı kızlar. Ve 10 dk içinde baloglumu gördüm, kokusu tarif edilemez ağladım tabi.29 dk falan işlemlerim sürdü sonra benide çıkardılar, bebeğim odada bekliyordu annem ve eşim vardı.ameliyatta hiç hissetmedim kızlar sadece ilk kalkış birazcık zordu ama yürüdükçe acıliyorsunuz. Depend alın mutlaka çok rahat ettim. Normal pijama takimi almıştım dugmeli hiç problem olmadı.neskafe ,rezene çayı bulundurun.sutum.henuz gelmedi ama bebeğim emiyor şükür inşallah yarına gelir.sorunuz olursa cevaplarım kızlar,rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın insallah🙏🙏🙏