_mucizem_ Busrammesut allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah 🤲☺️ Bebişin durumu nasıl ? Senin ağrıların var mı çok canım ?
1Minikmucize Busrammesut bnde 34 haftadayım sürekli erken doğurcam die korkuyorm nasıl bebeğin durumu kilosu ne kadar sağlıklı mı sen nasılsn
Busrammesut Sirkencubin teşekkür ederim. Su sızıntısı vardı suyum gelmeye başlamıştı 3 cm açıklıkla geldim bebeğim pozisyon almadığı için sezeryan oldum.
Hayraz Busrammesut suyum geldiğini nasıl.anliyorsunuz ben akıntı için günlük ped kullandım küçük geldi sonra ped kullandım yaktı şimdilerde kağıt peçete kullanıyorum ama akıntı renkten belli oluyorda suyu anlayabilirmiyiz her türlü ıslanıyor kullandığımız ped vs. Nasıl.anladiniz su olduğunu…
Busrammesut Bebisim iyi çok şükür hafta olarak önde gidiyordu bi sıkıntımız yok maşallah. Ağrılarım var 2 kez ağrı kesici yapıldı yürüyünce hafifliyo gaz çıkarmayı bekliyoruz şimdi yemek yemek için
Ceylan35 Busrammesut bende bugün sezaryana oldum bu arada gözün aydın benim ağrılarım çok varmı bı tavsiyen daha bı adım atıp kalıyorum
Busrammesut Ceylan35 ağrı kesici yapmadılar mi ? Ilk kalktigim da benim de çok ağrım oldu adım atamadım ama kendimi zorladım biraz yürüdükçe ağrıların hafifliyo yürümeye çalış kendini çok kasma rahat.birak
Ceylan35 Busrammesut tansiyon yüksekliğim var her ağrı kesiciyi yaoamiyolar yaptılar ama çok fayda etmedi yürüdükçe dikişler iyileşiyor yani
Busrammesut 1Minikmucize bende hep o şekilde düşündüm düşündüğüm basima geldi aklınıza kötü şeyler getirmeyin hayırlısıyla gelsin inşallah 😊 2650 gr kilosu sağlığı yerinde bende iyiyim çok şükür
Busrammesut Ceylan35 ağrı hafifliyo evet gaz çıkarabilmek için de yürümek gerekliymiş onun için uğraşıyorum.bende
Busrammesut Papatya61 bi gün öncesi belimde ağrım oldu adet ağrısı şeklinde sonrasında suyum geldi ayaklarımdan aşağıya sızdı doktoru arayıp söyledik acil çağırdı o şekilde oldu
Busrammesut Hayraz 1 hafta kadar sarı renkte akintim geldi sümüksü şekilde 1 2 gündür de adet olursun da ayağa kalkınca kan aktığını hissedersin o şekilde olmaya başladı sabah tuvalete girdim çıktım ayagima doğru su sızdı akıntıyla suyu ayırt edebiliyosunuz o şekilde
_9297_ Busrammesut Allah bağışlasın canım rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsjn inşallah 😌 kaç kilo doğu canim