Melike_o Devlet hastanelrnde lavman yapiolrmi acaba merak ediyorum birazda ceknyorum hani o durumda ole bisi olurmu diye zaten biliosunuz devlettekiler hep sert davraniolar.
Yasemin00 Melike_o Yapıyolar canım eger normal dogumsa onlar çatala çıkartıp yapıyolar benim öle yapmışlardı
sfatma Melike_o lavman yapılıyor. Bir hemşire olarak şunu söyleyebilirim ki sert davranmiyoruz. Sadece tek bir hastamız olmadığı için herkesin gönlünü yapamıyoruz 😊
Hawin Melike_o evet yapılıyor ama ilk geldiğiniz zaman daha yataga yatıp nst bağlanmadan wcye gdip kendiniz yapıosunz 😊
busrasahinn sfatma metin Şentürke gidicem ilk oglumda doğumda ona denk gelmiştim cokta memnun kalmıştım yine ona gidicem istanbulda yaşıyorum normalde doğuma ailemin yanına amasyaya geliyorum ☺️ siz hangisine gidiyosunuz
sfatma busrasahinn ben aslında burda yaşamıyorum idari izindeyim diye buraya geldim. Şuanda da bı doktora gitmiyorum 😅
busrasahinn sfatma anladım metin beyi tavsiye ederim çok ilgili bir doktor özel hastane doktoru gibi ve unutmuyo hastalarını