Nursel45 4 gündür çok fazla baş dönmem var 19 haftalık hamileyim şuan uzanıyorum sağa sola kafamı çevirdiğimde bile başım dönüyor çok felaket neden böyle şeyler oluyor sizce
Zuhal1 Nursel45 demir eksikliği olabilir benimde başım dönüyordu ama şiddetli değil sizin gibi halsizlik vardı şükür 2 gündür iyiyim
ArzuCnbz Nursel45 Doktora gitmeme sebebini cok merak ettim açıkçası ? 🙄 Çünkü baş dönmesi diyosun her an ayağa kalktığında düşebilirsin ve karnında minik bir bebiş var ..
Merbe61 Nursel45 evet bende yaşadım özellikle yattığımda kafamı saga sola ceviremiyirdum ayakta falan olmuyordu ama açlıktan sandım ama değil biyle 3 4gunnsurdu sonra geçti 24 falan haftalık hamileydim ozaman doktora da sordum sırt ustu yatma kan akışı gitmezse olur dedi hamiellkjten olur dedi
Kaderdrsun12 Bende 33 haftalık hamileyim aynı sorun bendede var çok şiddetli deil ama kafam bi tuah oluyor arada baş agrısı oluyor hafif çok iyidim halbuki bi kaç gün önce benim demirşm ve kanım düşük ilaç kullanıyorum inş geçer
1Anne_ Nursel45 tansiyondr bende de oluyor aynı haftadayz ilaçlarını düzenli kullan cnm öğünlerimi atlayınca ya da geç yemek yediğim zaman oluyo
Btyas34 Nursel45 kulak kristaliyle alakalıda olabilir. O oynadığı zaman söylediniz belirtiler oluyor genelde