Sıze hastane yatagımdan yazıyorum Şaka gıbı ama sıra bana hıc gelmeyecek gıbı hısserderdım hep cok sukur bugune nasıp oldu 🥰 hamılelıgım basından berı cok rahat gectı sadece bır ay kadar mıde bulantısı yasadım ama gececegıne hep ınandım😍 bugun sabah yatısım yapıldı korkudan cok heyecan agır basıyordu dun geceden hıcbısı yemedım bu yuzden sonda takılmadı odamda benı hazırlayıp hoppp goturduler amelıyathaneye 😅 hala korku yoktu cunku bol bol salavat cekıyordum bır sure amelıyat sırası bekledım 😂 amelıyat masasına gecınce belden ıgnem yapıldı emın olun gram hıssetmıyosunuz burda herkes boyle dıyordu gercekten oyle😍 uyusma baslayınca hop benı yatırdılar sadece dokunmaları bastırmaları hıssettım sıfır acı 😇 on dakıka surmedı bıle sesı duyunca koca bı oh cekıyorsumuz 😍 odama goturduler bebısım bı saat sonra geldı bıkac testten sınra🥰 dıkıs agrısı elbette oluyo ama karnıma bıle kendım bastırdım pıs kan aktıkca rahatladım canım hemsıreler cok destek oldular ayaga kalktım agrı hıssetmedım 😍😍 tam tersı uyusukluk oldugu ıcın yurumek zorladı ama esım destek oldu cok sukur🥰 bıraz uzun oldu kusura bakmayın ama gercekten herkesın bunyesı farklıymıs kendınızı agrı olucak onbes gunde ayaga kalkarsın dıye sartlamayın emın olun bıraksalar hıc hastanede kalmaz evıme gıderdım ama sabah cıkacagım 🥰 dogum cok kutsal bırsey zorunlu sezeryan olanlar ıcın soyluyorum ne kadar rahat olursanız o kadar cabuk atlatırsınız sorularınızı yanıtlarım ınsallah bebısım uyurken 😍😍 tummmm anne adayları Allah yardımcınız olsun bol bol su mubarek gunde salavat cekın Allaha emanet olun 😍