Gamzeray Kızlar merhaba sağ kaşığımda arada sırada saniyelik bir acıma giriyor agrı değil ama acı hissediyorum bu bebek haraketi olabilir mi bebekte sağ tarafımda gibi hissediyorum tecrübeli olanlar bi yardımcı olsanız doktor randevumuza var daha
EdaMesut Gamzeray genişlemeden dolayı olabilir bu agri bendede oluyordu tecrübelilerin dediği buydu bana. Hakaretlerini hissedebilirsin artık 😃
Kbrbsr Gamzeray bende bugun tam 17 haftalık oldum benimde bebeğim sağ tarafta sağa dönünce özellikle ağrı oluo doktor bana normal dedi yer yapıo yeri genişiliyor dedi korkma canım. Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu bu arada?
Cesurizmir Gamzeray bende 16_17 haftalık hamileyim. Bıçak kesiği gibi bir ağrı oluyor bende de....tam bahsettiğin şekilde. Nedenini anlamış değilim. Ama tecrübelerimden hatırladığım kadarı ile bebek hareketi değil
Gamzeray Ağrı olmadığına Emin’im ama ilk hamilelik olunca tedirgin oluyor insan ister istemez bende bilemedim inşalalh bilen biri vardır
Gamzeray EdaMesut sağol canım hissetmeyi sabırsızlıkla bekliyorum öyle pıt pıt diye birşey hissetmiyorum şuanlık 😊
EdaMesut Gamzeray evet canim benimde ayni öyle oluyor sağ kasıklarimda içerden yırtılma gibi acı oluyor. Bazen arada hala oluyor.
Esraabyt Bende de vardı o haftalar da hala daha da oluyo ara sıraa hareketımı kısıtlıyodu kasıgma batıyodu ama sol tarafım sadece aşırı gaz olduğunu söylemişti 🙃🙂
Gamzeray Kbrbsr kız canım cinsiyeti rabbim nasip kısmet ederse inşallah öyledir sağ kaşık tarafım şiş gibi hissediyorum
Dryackgz Benimde bebeğim 17+2 sol tarafıma yer yapıyo oraya gelince bi anda zonglamalar oluyo hatta uykumdan bile uyanıyorum bu arada ben hareketlerini 3 aydan itibaren hissetmeye başladım şimdi daha net yani normal bunlar endişe etmene gerek yok😊😊
Elif1147 Gamzeray bende 17 haftalık hamileyiim aynı seler bnde de var aynı şeyi bende düşündm ama acaba rahim mi genişliyor
Tugceince Gamzeray acı hissi verebiliyor evet 🙂 karnına baskı yapınca sertlik oluyor dokununca da iğne batıyor gibi bi his oluyor . Benimde öyle oluyor 😁