Merhaba arkadaslar 🌸 Benim ilk bebeğim düsükle sonuclandi 9 haftalık kaybettim ve trombofili panelimde kan pıhtılasmasi olduguna saplanmıstı onun üstüne 3 ay sonra nilime hamile kaldim🥰 hergün aynı saatte gobekten ipne 275 adet morarmalar acılar neyseki yavruma kavustum 🤲🏻
36 haftadan beri bebeğin kafası hep yukardaydi dogum pozisyonunda ama kanala inmedi. 37 de doktorum 1 hafta daha bekleyelm bakalm incekmi dedi kafasi cok yukarda ve boynundan 2 hortum geciyo engelliyor dedi. Bakalm 6 mayıs gel duruma göre 7 mayıs alalım beklemenn anlamı yok dedi.Bende 1 hafta bekledim. Tabi ogün ac karnına 6 mayısta kahvalti yapmadan gitmisim bebeğin kalp atislari düsük cikti doktorum suan seni acik ameliyata almam lazm dedi bisi yemedin mi hayır dedim git ye 1 saat sonra gel dedi. Neyse dayadm cikolata yemeği gittim düzeldi. Bebeğe baktik hala aynı yerinde 3600 olmus dedi. 1 hafta daha bekle istersen dedi ama hortumlar aynı bebek aynı cok yukarda dedi ben riske atmak istemiyorum yapalm dedim. Böylelikle sezeryan günü aldim. 7 mayıs sanah 9 gibi girdim odama nst sonda takıldı ve sonda hic acitmadi damar yolu acildi. 11 gbi doktorum geldi. İnternette kan sulandirici kullananlarin spinal olmadigini duymustm. Doktorum 1 gün önceden bıraktirdigimi sıkıntı olmucagini söyledi indik. Ameliyathaneye girdim. Masada ignem yapıldı belden inananin hssetmedim bile. Ayaklarimdan doğru sicaklık basladi ve yayildi. Yatirdilar. O an doktorum zaten benle knusuyodu. Örtüler atıldı görmim diye. O an nesterim kayısını hissettm ama aci 0. Hissediyorm ben dedim anestecizye daha baslamadiki dedi. O an kan kokusu geldi burnuma. Tabi ben dis hekimliğinde calistigim icin farkındaydm cogu seyin. O kan kokusuna hele😊 neyse bebeğimin cekistire cekistere zar zor cıktı baya kafasi sıkısmıs doktorum 10 ayda beklesen inmezmis dogru karar vermissin dedi. Kızımın sesini duydugum ve gördüğüm an muhtesemdi o an onu izlerken herseyi unuttum. O gitti biraz titreme yasadm. Midem bulandi 2 defa az bisi kustum su gibi mide bos olunca. Daha sonra bitti dediler. Yataga aldilar ve odama ciktim. İnanin cok kolaydi. Direk bebeğimi emzirdim. Sonda o aksam cikti. 3 kez de dikise değil karnıma hemsireler tarafindan hafif ovalama bastirilma oldu kanı bosaltmak icin. İlkinde narkoz vardi hissetmedm 2 acimadi. 3 biraz hafif acidi.Aksamina yürüdüm gazimi cıkardm. 2 gece kaldik yarin cikicaz ins 🤲🏻🤲🏻👼🏼 Herkese kolay doğumlar dilerim🥰🥰