1282js Kızlar 35+4 gunluk hamileyım normal dogum istiyorum ama tam belli degil nasıl olacagı normal dogum yapabilmek için neler yaptınız bilgisi olan paylasabılır mı
Mltmdfn 1282js hurma ye bol bol biliyosundur zaten hem rahimi yumusatıp doguma hazırlıyormus . Son 2 haftan kala scuat hareketi yapabilirsin plates topu kullanabilirsin bende gördüklerimi söylüyorum ama 38 haftalıgım inan ayagımı biryerden biryere atacak halim yok oramda hareket ettikce cok agru hissediyorum
muhendisanne38 1282js merdiven inip çıkın, hurma yiyin, squat hareketi yapın, bir de doktorum bana önermişti perine masajı yapabilirsiniz. Benim yapmaya fırsatım olmadan doğum yaptım 37+4 de 😊
songul_onur Mltmdfn ben de 37+3 oldum bende de aynı ağrılar var, göğsümün altındaki kemik batıyor, belim ağrıyor
Mrcmk77 Squata merdiven inip çıkmaya kaçıncı haftada başlamak gerekir şuan 35 haftalığım başlamalımıyım sizce
muhendisanne38 Mrcmk77 tam bilmiyorum ama bence erken en azından 36-37 haftayı doldurmak lazım. Ben erken doğum yaptım çok şükür küveze falan girmedi ama elimde olsa biraz daha anne karnında durmasını sağlardım 😊
Isgnzhr 37+5 haftaligim O gobekle nasil yapiyorlar squati 🙄ben cokuyorum ama bir daha kalkamiyorum 😅 acaba bi yerden tutunarak destek alinarak mi yapilmasi gerek ?
Pankek Isgnzhr Ben 131 kiloyum ama 3-5 demeden yapıyorum. Bacak açıklığı önemli. Bir de eğilip bir şey alacaksan squat yapar gibi çöküyorum. O 1 tane bile alıştırıyor. Ben bile yapabiliyorsam herkes yapabilir bence
Smyy06 Isgnzhr dün doktorum sırtını duvara dayayarak squat yap dedi ve plates topumu da koyabilirsin sırtınla duvar arasına dedi. Birde plates topu üzerinde yapılan hareketler varmıs video atacakmıs onları yapmamı önerdi 24+3 haftalıgım daha erken değil mi erken dogum riski olmaz değilmi diye sordum normal dogumu kokaylastırıe kaslarını esnetir bir zararı olmaz dedi