Busraasafekinci Kızlar 35 haftalığız. Akşam saatlerinden beri bebeğim sık sık sağ veya sol tarafta toplanıyor, sanki kendini sıkıyor ve bırakıyor gibi Bi his. Karnım o an sertleşiyor ve bırakıyor. Bu neyden kaynaklanıyor?
Defne06 Busraasafekinci bende De olurdu karnım taş gibi olurdu hafiften gıdıklardım sonra normale dönerdi neden olduğunu bilmiyorum bir sıkıntı yaşamadım şükür
fsyhslg Busraasafekinci evet canım yalancı kasılma onlar ama endişe edecek birşey yok bende 32. Haftadan beri var 38 oldum hala kanala bile inmemiş bebeğim. Karnım sürekli taş gibi olup duruyor rahim kasılıyor canım
Bettyss Busraasafekinci canım bizde 35 haftalığız dediklerin bende son iki haftadır oluyordu bu hafta doğum yoluna girmiş dedi doktor o yüzden aşırı sertleşme olmuyor heralde, ses duyunca ve tatlı yediğimde az da olsa yine bu tarz şeyler oluyor ama
Defne06 Busraasafekinci valla canım İnan hiç fikrim yok ama yaşadım Son haftalarda bilen varsa inaşllah bilgilendirir
ArzuCnbz Busraasafekinci Bahsettiğiniz şey kasılma . Takip etmeniz gerekiyor 10 dakika da bir gelirse doğum habercisi . Düzensiz ve ağrısızsa yalancı kasılma bunun için progestan kullandım . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲