Gizosx Arkadaşlar hamilelikte gaz sıkıntısı bir çoğu kişi çekiyordur 14+5 Olduk ve Gaz sıkıntısı cekıyorum Rezene iyi geliyordu gebelikten önce Gebelikte kullananlar varmı , veya Sakıncalımı 😣
AysunFatih Gizosx Ben de burda sormuştum gaz sancısı için 1 ay önce birisi doktorum 1 fincan tüketebilirsin günde fazla olmamak kaydıyla demişti bende içtim birşey olmadı yani ama yine korkuyorum ben içmedim çok erken doğumu falan tetikler diye
Rabia95 Gizosx ben kullanıyorum , bi sıkıntı olucağını sanmıyorum. Emziren kadınlara falan da özellikle iç diyorlar süt yapıyo diye. Zaten herşeyin fazlası zarar bi çay bardağı yeterli, bende tam şimdi içecektim
Kdzeregli Gizosx ben akşamları 1 bardak içiyorum rahat uyumak için. Kağan kocatepenin videosunu izledim rezene hamilelikte içilebilir diyordu
MaviliMaviliMorCicek Gizosx benim doktorum da gaz sancısı için rezene içebilirsin demişti bende içtim
Gizosx AysunFatih Bilmiyorumki Gece 2 olmuş kalbime vuruyor sancı Dr bu saate soramam acaba bilen varmı kullanan varmı😣
Suleyigit Bence herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir kuzum doktoruna danışmadan içme soda iç soda iyi gelir gaza
Gizosx Rabia95 yani mantıken bende öyle düşündüm emziren anneler içiyorlar diye ama sonra netteki forumları okuyunca biri için diğeri içmeyin aklım karişti Teşekkürler 😔💕
Suleyigit Gizosx emziren anne artık bebeğini kucağına almis ama kuzum hamilelikle hamilelikten sonrasi farklı oluyor