Durdane19 Meraba anneler şeker çıkdı bugün ölçmeye başladım açlıgım 75 toklugum ise 106 çıkdı bu durumda olan varmı normal görünüyor ama sizce kaçta yüksek derecelidir
Fesal Durdane19 şeker yüklemesi yaptırmadım kendim evde ölçüyorum benimde o şekilde çıkıyor. Yükleme yapılması şart mı? Yükleme olduğunda mı belli olur
Merdgn Durdane19 evet gayet normal gibi duruyor. Ben de açlık 76 tokluk 139 ölçtüm ama biraz abartmıştım. 11de de 120 çıktı daha çok dikkat etmeliyim sanırım 😔
MerveSimsek_ Durdane19 ac karnina 95 altinda olmasi gerekiyor yedikden 1 saat sonra 120nin altinda 2 saat sonra 140in altinda olmasi gerekiyor :)
Sedefyldrm Ben de bugün ölçtürdüm açlık 78 tokluk 86 doktorum gayet normal dedi. 👍🏻Sende de sıkıntı yok gibi görünüyor. 140 ml sınır 👍🏻
Durdane19 Fesal yapdım yükleme ben canım normal cıkdı ondan sonra çıkıyor ama ölçüm yapdımda normal görünüyor anlamadım
Durdane19 Merdgn evet kuzu dikkat et 3 hfta önde çıkdı bebegim o yüzden diyete başladım 😒 2 hafta sonra gel dedi dktor önce yokdu
Durdane19 MerveSimsek_ açken 75 tokken 106 çıkdı sonra saat 11 de ölçüm vardı ondada 96 çıkdı şimdi bişeyler yedim ölçtüm 86 çıkdı 👀☺️ İnşallah normaldir yokdur şeker
BusraDevlet83 MerveSimsek_ 1 saat sonra 140, 2 saat sonra da 120′nin altında olması gerekiyor diye biliyorum ben.
Damlaustglu Benim aç 82 şeker yüklemesi yapıldıktan 1 saat snra 178 1 saat sonra 138 doktorum normal dedi sonuçlar. Referans aralığındaydi değerlerim. Diyet vs.vermedi.
Durdane19 Damlaustglu yüklemeden sonra ölçüm yapmadılar tekrar canım normal degerın dedı yenı gıttım yenı çıkdı
Durdane19 RuzgarsMommy 10 bucukda kahvaltı yapıp yapttım sonra 11 bucukda uyanır uyanmas ölçtüm ondanmı yüksek oldu acaba kuzu
RuzgarsMommy Durdane19 olabilir canim sabahi akşamı da farkeder yüksek çıktığı zaman yürüyüş yapin diyorlar