Annesininbali Arkadaşlar 22+3haftalik hamileyim 10 gündür sağ kulağımda kalp atımı duyuyorum ara ara dün tansiyonumu ölçtürdüm 11/6 dedi hemşire normal dedi ne yaptıysam gecmiyo limonlu su bol su içiyorum böyle durumda olan varmı
leyla25 Annesininbali canım benim de aynıydı çok fenaydı sinir oluyordum uyuyamıyordum sesten kalbim kulağımda atıyordu resmen şah damarım böyle patlıcak sanki. Tansıyonumda normaldi. Kendiliğinden geçti 28.haftama geldim. Arada nadir oluyor. Senin haftalarında aynıydım yani.
Tatlisannedilekk Annesininbali 18+5im bugün bende de oldu cnm benimde sağ kulağımda, neden olduğunu anlamadım 1-2saat sürdü sonra kendiliğinden kayboldu🤷🏻♀️
Yasemn1 Annesininbali benim de aynı haftalarda başlamıştı 35 haftalık oldu hâlâ devam ediyor ama artık eskisi kadar rahatsız etmiyor alıştım . Kan basıncı arttığı için oluyormuş diye duydum
2020-2020 Annesininbali ben ben ben🙋🏻♀️ Bir gece uyurken sesten uyandım sanki birisi kulağımın dibinde ses çıkarıyor gibiydi anaa bi baktım damarlarımdan kan akış sesi geliyo… Çok ilginçti. Hala ara ara oluyor gayet normal bir durum :)
Annesininbali Tatlisannedilekk ilk zaman az oluyordu şimdi sık sık duyuyorum pazartesiye kadar geçmezse doktora gidecem iki hafta olmuştu doktora gidelide
Tatlisannedilekk Annesininbali benim sadece bugün oldu senin 10gündür devam ediyormuş doktoruna sor cnm inşallah kötü birşey değildir