Asel21 cennetaha ikiz gebeliğim doktorum ilk başta tahmini olarak bi kız bi erkek derdi hep. Oğluşum 15′ci haftada gösterdi kızım ise 21′ci hafta da detaylı ultrason da göstermişti kendini. Şu an 30+5 günlüğüz
Fatma-asel_29 cennetaha özel 12 haftalıkken söyledi devlet 16 gibi filan söyledi devlet erken söylemiyor bide benim hiç arada kalmadılar direk kız dediler hiç değişmedi
reyhan41 Canim benim ilk 17.haftamda belli oldu. Ama yine de kesin diyemem dedi 22.haftamda detayli ultrasona girdiginde belli oluyor biraz zamanin var 😊
Asel21 reyhan41 😊 sizin bebişlerinizin cinsiyeti nedir. Bir de benim doğumum nasip olursa daha erken olmazsa 36 ila 37′ci hafta arası doğumum gerçekleşecek sizin doktorunuz birşey dedi mi size. Bir de 26′cı haftalarda doktorum ilk sezaryen demişti ama 11 gün öncede kontrolüm de normalde yapabilirsin bebişlerin pozisyonları şu an için normal doğum duruşunda demişti
ikizannesi2985 Benim bebeler de 7+6 lar🤗 doktorum ikizlerde ikili tarama yapılmıyor, sağlıklı sonuç vermiyor. 12.haftada ense kalınlığına bakacağız dedi ama ikiz gebelikte öyle mi oluyor? İlerleyen zamanlarda detaylı olarak renkli ultrasonda da bakılıyor mu?
gulumse0611 ikizannesi2985 banada doktorum ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıcaz dedi ikili test yapmıcak bnde istemiyorudm zaten
hhb53 ikizannesi2985 evet canım ense kalınlıgına bakmak yetıyormus zaten. Bende dün gittim burun kemigi ve ense kalınlıgına baktı. İkili test yapmıyoruz yanlıs cıkabılme ıhıtmalı var dedi. Detaylıyıda 21. Haftada yaptırıyorsun
reyhan41 ikizannesi2985 Evet canim yapilmiyor ama bazi doktorlar diretiyo yaptir diye oyle olunca mecbur yaptryosun. 20.haftalarda perinatolojiye gönderirler detayli ultrasona girersn orada her seyi net gozukyor zaten
reyhan41 Asel21 Canım ben sali günü gidicem daha doktora dogum icin bsey demedi ama bu gttgimde demezse sorucam artk 2 hafta once baslari yukaridaydi belki donrler diye bisey demedi o hafta. Cinsiyetleri bir erkek bir kız detayli da oyle cikti. Bende merak edyorm ara ara agrilarm geliyo sanki korkuyorum da
Asel21 reyhan41 anladım canm 26′cı haftalarda benm de yukarıdaydı doktorum sezaryen demişti 2 hafta önce de aşağıdaydılar normalde yapabilirsin demişti. Bi kaç gündür benm de sancm arttı korkuyorum bakalım yarın kontrole gideceğim doktorum ne diyecek
ikizannesi2985 reyhan41 heh sonuçta 20.haftada detaylı ultrasona bakıyorlar sanırım. Zaten o baya doğru çıkıyormuş. Ben ona da bakmıyor, sadece ense kalınlığına bakacak zannettim de
reyhan41 ikizannesi2985 canm benm kendi doktorum istememisti bidahaki kontrolde benm doktor yoktu o doktor istedi mecbur yaptrdm ki ikizlerde tam belli olmuyo diyolar zaten ama detaylida her seyine bakyolar canim bütün organlara kalbin damalarina kadar bakabilyorlar
reyhan41 Asel21 Bende son haftada hareketleri asagida hissedyorum bilmyorum nasil olur. Sali gününü sabrsizlikla beklyorum sen ne zaman gidiceksn tekrardan