Cerennh Bişey sorcam kızlar benim demir değerim normal,ama banada doktor bu ilacı verdi,bu haftalarda herkese mi veriliyo ?
tugce67-67 Cerennh canım bebek vücuttaki besinleri emdiği için hatta doğumdan sonra bile d vitamini ve demire devam diye biliyorum🤗
MinnieMouse melikepervan dort gun once doktorum bana baslatti, ozellikle uyardi eczacilar sabah ac karnina yazarlar ama sen kahvaltidan 2 saat sonra al dedi. Mide bulantisi vs yapar yoksa dedi. Dedigi gibi de uyguladim bi problem yasamiyorum sukur ☺️
tugce67-67 melikepervan canım banada çok dokunmuştu o ilaç aynı şekilde ,vegaferon adında var demir hapı hatta sağlık ocakları ücretsiz veriyor ona geçtim hiç dokunmuyor 👍🏻
RabiaKaratas melikepervan bende bıraktım ilacı kontrollerde de sorun olmadığı için hiç bi takviye kullanmıyorum sorun olur mu acaba bilmiyorum fakat hiç bı ilaç içemiyorum
RabiaKaratas melikepervan bende bıraktım ilacı kontrollerde de sorun olmadığı için hiç bi takviye kullanmıyorum sorun olur mu acaba bilmiyorum fakat hiç bı ilaç içemiyorum
Zuhraa melikepervan ben icemedim canim gynoferenu paslı demir çiğnemiş gibi oluyordum mide bulantısından uyuyamiyordum. Vegaferona basladim o cok iyiydi şimdi vegaferon senol kullaniyorum.
ilkbaby melikepervan bende İshak yaptı bu canım hatta bununla birlikte decavit olanı d averdi 4 gün boyunca ishaldim 4 günün sinunda kanamam oldu bir aydır sürekli kahverengi lekelerin oluyo
Betim melikepervan canım doktoruna söyle muadilini verir ben de başka bi ilaç kullanıyordum mide yanması yaptı dedim değiştirdi hemen sen de söyle değiştirir
Annesininbali Bende ishal yapti ferrum ve diğerleri maltofer kullanıyorum şimdi iyi geliyor ne kabız nede ishal yapmiyo
May18 ulkuZehra evet ya daha bir kere ıctım bı de haftada ıkı ıc dedı yarın sabahda ıcıcem bakalım resmen ıcım durdu
ulkuZehra May18 feramat iciyorum bende 3 4 kere kullandim bende ayniyim Afedersin Buyuk abdestim cok koyu rengi bide kabizlik Mahfetti ne yapmak gerek acaba bidaha haziranda gidicem hastaneyedr saglik ocagindaki doktora söylesem bisey önerirmi ki?
Damlaustglu melikepervan Çozumu yok cnm o hap öyle midede çözünüyor çünkü. Doktorum değiştirdi sidefer başladı. Bir yan etkisi yok.
May18 ulkuZehra ben bu sabah ac karnına sıcak su ıctım yarım bardak uzerıne ıkı kuru kayısı uzerıne kalan bardak suyu bıraz egzersiz gıvı hareketler yaptım cok sukur ise yaradı cıktım tuvalete afedersin. Sende yap bakalım yarın ama suyu gercektn cocuk cayı gıvı sıcak yaptm
Edayigman melikepervan benide öyle yaptı doktorum değiştridi hapımı bu verdiği çok iyi hiç bi şekilde bulantı yapmadı sende değiştirmesini söyle istersen
1tinybean melikepervan Sidefer diye bir demir hapı kullanıyorum. Dışkı renginin değişmesi dışında hiçbir yan etkisi olmadı bende. Doktorum bu ilacın kullanan hamilelerde çok yan etki yapmadığını söylemişti, onu da deneyebilirsiniz.
cerrah61 Hzleliztosss ayyy keşke daha önce sormuş olsaydım o kadar cekmezdim belki de , berbat bir şey gerçekten 🤦🏼♀️ teşekkür ederim , bir daha tekrarlarsa deneyeceğim mutlaka🌼