Ezgiozkan Yaseminturan_ canım inşallah Allah razı olsun. Dediklerini aynen ben de yapıyorum ne olur ne olmaz diye. Rahim ağzı kısalığı var da riskim o yüzden. Allah zamanında gelmeyi nasip eder inşallah oğluma 🤲
EbruIrmakAhmet Yaseminturan_ canım bişey sorucam küvezdeyken bebişe bişey giydiriyolar mıydı şapka çorap falan istediler mi hiç
Yaseminturan_ Laviniamira sizden de olsun🤲🏻cok inanın çok sabredin ve hiç pes etmeyin bu hayatta her sey için 🌸
Yaseminturan_ EbruIrmakAhmet hayır kıyafet yok kuzum istemediler,ama bazı hastanelere taburcu aşamasına gelince anneleri emzirmeye cagırıyor o zaman isteyebilirler
Minnak_minnak Yaseminturan_ maşallah minik savşaçıya çok sevindim Rabbim sağlıklı sıhhatli yanınızdan ayırmasın bir ömür mutlu olun inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Okurken yazdıklarınızı benimde ümidim ikiye katlandı Allah sizden razı olsun benim de kızım 26 haftalık doğdu 70 gün oldu hala küvezde inşallah bende kızıma kavuşacağım Rabbim yavrusunu bekleyen tüm annelere sabır versin hiçbirimize kuzularımızın acısını yaşatmasın 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🌹❤️
Yaseminturan_ Minnak_minnak kuzum merhaba son durum nedir? asla pes etme asla umutsuz olma bu bir sınav ve eminim seninde kahramanların bu savaşı kazanacak duamdasınız🌸🤲🏻
Semra61 Yaseminturan_ çok sevindim Allah başka ayrılık vermesin inşallah benimde 58 günüm kuvöz yolunda bebeğimi beş dakika en fazla görmüş bir anne olarak yazdıklarınızı aynen yaşamış biri olarak sizin için çok mutlu oldum. İyiyi düşünmekte her zaman fayda olduğuna inandım bende